Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа што незнаев кај да пишав, овде ќе прашам. Каде можам да купам реинсталационо цд за windows xp?

ke moze li nekoj da mi najdi edna programa:optimik za optimizacija na krojni semi na iverica

fala brat ama programot ne vrsi rabota oti moze samo 10 parcina da se vnesat aj daj ja ovaa 100 pro da videme

fala Strelec a od kaj da ja istaliram taa ruska kodna tabela

Vaka, kodna tabela nema da treba da menuvas iako e ruski programot. Ima edna mnogu dobra i besplatna alatka za aplikacii praveni vo neangliska kodna tabela i se vika "Microsoft AppLocale Utility". Raboti pod XP ili Server 2003 a moze da se simne odovde:
http://www.microsoft.com/globaldev/tools/apploc.mspx

Znaci Applocale sluzi da bez menuvanje na kodnata tabela na cel Windows se izbere program koj sakame da ni raboti vo druga kodna tabela (primer makedonska ili vo tvojov slucaj ruska).Samo treba da mu pokazes kade ti e instaliran programot i sam ke si podesi cak i shortkatot ke napravi da nemoras sekojpat istoto da go pravis.Treba da imate Genuine Win za da moze da go simnete ova Applocalevo. I to :)

Znaete li nekoe programce so koe sto ke mozam da gi gledam i appear offline kontaktite na msn?

Некој ако може да најде целосна верзија на Dj MixStation 3 нека ми прати линк на ПП.
Фала

Ima nekoj nekoe programce sto ja meri momentalnata brzina na internetot?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom