- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.527
- Поени од реакции
- 18.433
До генот е, не е до партиите.
Крајов ти е бисерен. Цел пост ти е со чаршиски претпоставки, а мене ми бараш докази. Не вреди да се одговара, настапуваш тенденциозно. Не можеш да обвиниш на база на шпекулации. Баш за Мартин не си го разбрал муабетот. Исто и за Младенов. Јас не тврдам ко тебе што е вистината, радио Милева.И ќе те замолам без факти, докази, аргументи не ме цитирај. Немам време да се расправам со слушнав, ми кажаја у штаб, така вели николче и слично
А муабетот за мерцедесот, плацевите на Водно, рушењето, влечењето цигани за уши, праќањето на Алфи во Охрид, тоа вистина е или и за тоа ти требаат докази?Крајов ти е бисерен. Цел пост ти е со чаршиски претпоставки, а мене ми бараш докази. Не вреди да се одговара, настапуваш тенденциозно. Не можеш да обвиниш на база на шпекулации. Баш за Мартин не си го разбрал муабетот. Исто и за Младенов. Јас не тврдам ко тебе што е вистината, радио Милева.
Оф мори мајко, некој ќе стави "ник" на англиски јазик и мисли цар е. Оди бриши мрсули, јави се ако собереш капацитет за разговор.Не се замарај да објаснуваш,секако сето тоа е неписмено,чим сакаат да бидат овци,нека ги..
Дали треба да биде платата на таа продавачката 100евра?Апсолутно не е ништо 200 евра, ама штом некој ја одбива, може и без нив. Прашај колкава е плата на продавачка во Крушево. 100 евра. Платите се пазар. Ако нема работници за 200 евра, ќе се понуди поголема плата, ама има многу невработени. Прво треба сериозно да се намали невработеноста.
Кој влечел за уши? Тоа е метафора. Впрочем јасен бев дека едно е сомнеж, а друго е потврдено дело. Не можам да знам што е точно, не знам ни дали Вицето ги зел парите.[DOUBLEPOST=1480446090][/DOUBLEPOST]А муабетот за мерцедесот, плацевите на Водно, рушењето, влечењето цигани за уши, праќањето на Алфи во Охрид, тоа вистина е или и за тоа ти требаат докази?
Толку може да понуди. Ако не ми одговара нема да прифатам. Ако немам, и нив ќе ги прифатам. Мене крушевчанец ми се жалеше дека снаа му ја извисиле за таква работа и плата.Дали треба да биде платата на таа продавачката 100евра?
E да си здрав и живДо генот е, не е до партиите.
Па нели има владава донесено минимална плата за 2016 година, ако не се лажам брутото е околу 16000 денари што би значело околу 11 000 нето плата, од кај испаднаа овие 100 евра?Кој влечел за уши? Тоа е метафора. Впрочем јасен бев дека едно е сомнеж, а друго е потврдено дело. Не можам да знам што е точно, не знам ни дали Вицето ги зел парите.[DOUBLEPOST=1480446090][/DOUBLEPOST]
Толку може да понуди. Ако не ми одговара нема да прифатам. Ако немам, и нив ќе ги прифатам. Мене крушевчанец ми се жалеше дека снаа му ја извисиле за таква работа и плата.
За знамињата во Струга е темата ама ај че ти реплицирам
Враќањето ддв многу добро функционира во Македонија само вас ве манипулираат како што сакаат
Од кога во покер има џокер
Како прво знам јас како функционира повраток на ддв ако правиш поврат на сума поголема од 1,000,000 денари. Бараш поврат на ддв, ти праќаат инспекција да те тресат, се фаќаат за некоја ситница, се консултираш со адвокати што ги плаќаш од твој џеб, докажуваш дека си во право те пуштаат. Наредниот ден ти застанале возило не го пуштаат на граница го држат без објаснувања, не ти царинат роба по 20-30 дена за да плаќаш царина и слични притисоци.Крајов ти е бисерен. Цел пост ти е со чаршиски претпоставки, а мене ми бараш докази. Не вреди да се одговара, настапуваш тенденциозно. Не можеш да обвиниш на база на шпекулации. Баш за Мартин не си го разбрал муабетот. Исто и за Младенов. Јас не тврдам ко тебе што е вистината, радио Милева.
Друже сум бил и на протестот за Смилковско и против Талат и во Ѓорче и сегде,на 2 пати ми пишуваа казни и се али не ми е мака,али никад виќе нема на протест да излезам ако ситуацијата во државава остане ваква,зошто ние 150-200 души да јадеме ќотег и казни додека овие патриотиве ГДОМ и слични фаќаат сеир и излагаат на улица само против СДСМ.Е од таквите државава не бидува.Во Скопје сеуште барем засега има населби каде што шипоњиве не се чаламат како другде а и 90% на протестиве сме луѓе од Ченто,Ѓорче,Железара,Автокоманда,Бутел.Нема веќе потреба да се буниме готово е а и се виде колку кај нас народов се буни.Сигурно си бил на протести против тала и протестот за Смилковско ...
Колку бевте тогаш 100-200 со толку народ не се прави ништо само ќе го јадеме стапот ние а другите ќе се смеат од страна и ќе си велат не бе кај нас у населба нема ш и п т а р и многу ми е гајле за тие у Чаир Бутел Ченто.80% од народов кај нас вака размислува и не е свесен дека за многу брзо време ќе доживеаат големи срања и тоа ќе биде само затоа шо не реагирале на време.А овие вмроОВЦИВЕ квази патриоти нека му ја мислат бидејќи онаа плата која ја цицаа ќе ја снема.
Eпа нормално оние од Капиштец,Аеродром,Кисела Вода мислат дека се у друга држава.Друже сум бил и на протестот за Смилковско и против Талат и во Ѓорче и сегде,на 2 пати ми пишуваа казни и се али не ми е мака,али никад виќе нема на протест да излезам ако ситуацијата во државава остане ваква,зошто ние 150-200 души да јадеме ќотег и казни додека овие патриотиве ГДОМ и слични фаќаат сеир и излагаат на улица само против СДСМ.Е од таквите државава не бидува.Во Скопје сеуште барем засега има населби каде што шипоњиве не се чаламат како другде а и 90% на протестиве сме луѓе од Ченто,Ѓорче,Железара,Автокоманда,Бутел.
Го мислеле ова цел ден, зафатени сеЕве ги одма тргнаа да ја бранат Струга.
Прегледај го приврзокот 160749
Само снегот ги фати кај Стража, ќе подзакаснат малку.