T
tissot75
Гостин
Da se i ja malo na dovezem

Obriso vec objavljeno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da se i ja malo na dovezem
Ma ja ubacio da se ljudi nemucedecki od svakog primjerka je dosta jedan komad da se stavi ja sto sam postavio samo primjer kako mozete puno usera naci i koji primjer server koristi tj.usere
-me&c4eve
-alex01
ako kome treba lista ta nek se javi 149.202.199.167:8000
ja sam mu dao listu prije dvije sedmice i ta lista jos uvijek radi ,plus jos 3 prije mjesec ,i one isto sve ,rade zato mislim da ti ta tvrdnja nestojiUser
snowkit, pazi te se sta mu saljete i sta trazi od vas jer sam naletio poslo sam mu jednu listu sinoc tek onako poslije su sve liste na taj fol unistene .... Sad iz kog razlogamislim da nije tesko skontat....
Cuj nije tvrdnja vec cinjenica ili iskustvo ili stvar koja se dogodila sionoc mu saljem listu koje rade vec mjescima,danas ga prozivam "hvala" kaze neradi,ulazim na pc provjeravam i tacno ne samo ta lista vec sve liste na taj fol nijedna neradi njih 10-tak . Tolko od meneja sam mu dao listu prije dvije sedmice i ta lista jos uvijek radi ,plus jos 3 prije mjesec ,i one isto sve ,rade zato mislim da ti ta tvrdnja nestoji
ok ,sve je moguce ,moje iskustvo snjim je okCuj nije tvrdnja vec cinjenica ili iskustvo ili stvar koja se dogodila sionoc mu saljem listu koje rade vec mjescima,danas ga prozivam "hvala" kaze neradi,ulazim na pc provjeravam i tacno ne samo ta lista vec sve liste na taj fol nijedna neradi njih 10-tak . Tolko od mene
Ma ni ja nista netvrdim dali je slucajnost ili ne to ostavljam za proslost idemo dalje samo sam objavio jer nebi zelio da neki likovi ruse nesto na jeftin nacin a ako je slucajnost jbg , zanci da ja i on imamo lose iskustvook ,sve je moguce ,moje iskustvo snjim je ok
E jbg nije fer prema ostalima neko trazi liste gubi vrijeme dok drugi ih dobiju na tanjuru i jos im malo sabiru ili ih djele dalje ili mjenjaju,i tako da poslije kontas dali da ikom nesto das ali ko ka j... kratak je zivot a sve ovo prolaznosve se slazem jedino to da objavljujem kome se daju liste trebala bi mi sekretarica samo to da radi hi8hhhihiihihihh
![]()