Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
како и да е, ќе те одератDo clenovite vo grupava moze li nekoj da kaze sto e razlikata pomegu posrednik sto ja vrsi rabotata preku ambasada i posrednik sto te nosi u sofija.Blagodaram odnapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како и да е, ќе те одератDo clenovite vo grupava moze li nekoj da kaze sto e razlikata pomegu posrednik sto ja vrsi rabotata preku ambasada i posrednik sto te nosi u sofija.Blagodaram odnapred.
super sega so majka mi bas procitavme odlicno ke se zabrzuva postapkata od 7 dekemvri odlicnohttp://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2386
Se zabrzuva rabotata za bg grazdanstvo. citajte vo prilog... daj boze da ni smenat datite na intervju na tie sto sme 2017..[DOUBLEPOST=1479974603][/DOUBLEPOST]
Колку што прочитав и разбрав ке се дава можноист на судот да одлучува бидејки се трга делот кво законот каде пишува дека одлуката не може да с еобжали
E kako ke go donesaat zakonot vo sila koga nema parlament plus znaci ovaa e predlog ne e vo sila kako toj zakon sto pomina prvo citanje i se izgubi bidejki nemase politicka soglasnost od partiite pozzhttp://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2386
Se zabrzuva rabotata za bg grazdanstvo. citajte vo prilog... daj boze da ni smenat datite na intervju na tie sto sme 2017..[DOUBLEPOST=1479974603][/DOUBLEPOST]
Колку што прочитав и разбрав ке се дава можноист на судот да одлучува бидејки се трга делот кво законот каде пишува дека одлуката не може да с еобжали
da ama pisuva stapuva vo sila na 7 dekemvriE kako ke go donesaat zakonot vo sila koga nema parlament plus znaci ovaa e predlog ne e vo sila kako toj zakon sto pomina prvo citanje i se izgubi bidejki nemase politicka soglasnost od partiite pozz
Daj boze da e takada ama pisuva stapuva vo sila na 7 dekemvri
Zdravo na site konecko cekam ukaz od vc precedatelot po 2 mecesi na finalna inace sum od 2013 god 12... so dokumenti od na tatkomi 1 bratucet e segaa posto li sansii precedatelnot da ne do uvaui ili mnogu retko
Decki ima ukaz proverete denes mi e potpisan. Brojce 12***/2013, mesec i 20 dena na potpis.
pominav,potpisano e 11***/2013
Jas cekav od 6.10E napokooon! Znaci pokrenulo se konacno potpisivanje! Nek ti je na zdravlje! Od kog dana cekas, ja od 7.10. Meni nije potpisan, ali bitno je da su krenuli...[DOUBLEPOST=1479987215][/DOUBLEPOST]
Od kad cekas potpis druze! Cestitam!![]()
Ocigledno potpisuvaat samo od 2013, nie ke pocekameE napokooon! Znaci pokrenulo se konacno potpisivanje! Nek ti je na zdravlje! Od kog dana cekas, ja od 7.10. Meni nije potpisan, ali bitno je da su krenuli...[DOUBLEPOST=1479987215][/DOUBLEPOST]
Od kad cekas potpis druze! Cestitam!![]()
Daj boze da e taka