Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро , дајте кога пишувате дека ви се променил статусот.... Убаво напишете и кога сте биле на интервју, со какви документи сте. Дај нека има некаков ред. Секоја информација е од корист....

имам закажано за подигнување на указ на 28, а уште ми нема стигнато потврден маил. Некој од Вас со вакво искуство?

Kopija skenirana od pasos stavi vo reducirana forma ? Mora da ti pristigne vtor mail so koj se potvrduva tvoeto prisustvo
се е направено како што треба не ми пристигна маил. кога пробав по втор пат да резервирам ми дава информација дека веќе ми е резервирано и можам да резервирам повторно доколку го пропуштам тој термин. пробав да им пишам маил на правосудие ама полно им е сандачето.

се е направено како што треба не ми пристигна маил. кога пробав по втор пат да резервирам ми дава информација дека веќе ми е резервирано и можам да резервирам повторно доколку го пропуштам тој термин. пробав да им пишам маил на правосудие ама полно им е сандачето.

Proveri spam poruke, mozda je ti tu stiglo

Да ве прашам кое бројче го гледате ***/ 2015. Кога ќе се логирам на странана пишам 1****/2015 а внатре кога ќе влезам ми пишува образувана преписка број 2****/2016[DOUBLEPOST=1479829068][/DOUBLEPOST]Прв пат почнав со процедурава во 2015 а во 2016 ми беше интервјуто[DOUBLEPOST=1479829123][/DOUBLEPOST]Тоа што сакам да прашам е дали сум од 2015 или од 2016
a koj mesec ti bese intervjuto?2016 taka?sto ti pisuva na zadolzitelna si ili na finalna?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom