Se mozno sekoj so svoja srekaSAMO SO OD VUJKOTI DOKUMENTI BESE CESTITO BRACE
Nema pravilo se zavisi od raspolozenieto na ekspertite ili pravnicite vo daden moment
Se mozno sekoj so svoja srekaSAMO SO OD VUJKOTI DOKUMENTI BESE CESTITO BRACE
Издаден или потпишан?Izdaden ukaz. Broj 1383x/2013. Sto e sledno?
Jas go objaviv statusot i pisav sto dokumenti a zasto e odbiena neznam inaku bevme zaedno vo grupa 4rica zaedno odevmeE KAKO MOZE DA NE I DALE SO PRV BRATUCET KOA IMASE SLUCAEVI KAJ STO DAVAAA
Kopija skenirana od pasos stavi vo reducirana forma ? Mora da ti pristigne vtor mail so koj se potvrduva tvoeto prisustvoимам закажано за подигнување на указ на 28, а уште ми нема стигнато потврден маил. Некој од Вас со вакво искуство?
се е направено како што треба не ми пристигна маил. кога пробав по втор пат да резервирам ми дава информација дека веќе ми е резервирано и можам да резервирам повторно доколку го пропуштам тој термин. пробав да им пишам маил на правосудие ама полно им е сандачето.Kopija skenirana od pasos stavi vo reducirana forma ? Mora da ti pristigne vtor mail so koj se potvrduva tvoeto prisustvo
Proveri spam poruke, mozda je ti tu stigloсе е направено како што треба не ми пристигна маил. кога пробав по втор пат да резервирам ми дава информација дека веќе ми е резервирано и можам да резервирам повторно доколку го пропуштам тој термин. пробав да им пишам маил на правосудие ама полно им е сандачето.
a koj mesec ti bese intervjuto?2016 taka?sto ti pisuva na zadolzitelna si ili na finalna?Да ве прашам кое бројче го гледате ***/ 2015. Кога ќе се логирам на странана пишам 1****/2015 а внатре кога ќе влезам ми пишува образувана преписка број 2****/2016[DOUBLEPOST=1479829068][/DOUBLEPOST]Прв пат почнав со процедурава во 2015 а во 2016 ми беше интервјуто[DOUBLEPOST=1479829123][/DOUBLEPOST]Тоа што сакам да прашам е дали сум од 2015 или од 2016
Ти благодарам. Инаку, да само со тие документи сум. Средени, дотерани без никаква разлика во изводите. Поздрав.SAMO SO OD VUJKOTI DOKUMENTI BESE CESTITO BRACE
zadolzitelna sum, intervju april pocetoka koj mesec ti bese intervjuto?2016 taka?sto ti pisuva na zadolzitelna si ili na finalna?
i jas na zadolzitelna od maj,a intervju februar mesec 2016,7 meseci na zadolzitelna sumzadolzitelna sum, intervju april pocetok
kako so citav odprilikaa 7-8 meseci na zadolzitelnaa, pa segaa ke cekamee, ke si bidit sve !i jas na zadolzitelna od maj,a intervju februar mesec 2016,7 meseci na zadolzitelna sum