Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ako nekog zanima kako se skenira preko sentry mba ovdje su video upute u datoteci
http://www.mediafire.com/file/75s18b48h794954/Bozo_sentry-video_upute.rar
Skenirano sa virus total
https://www.virustotal.com/en/url/8...9633288359c420b0de7e1ebd/analysis/1479485126/
Eto presao na sentry prije 3 ili 4 dana mislio sam da je komplicirano ali nije sve je jednostavno i puno brze uz vecu combo datoteku.
I sta sada ocekujes da svi pocnemo da te molimo za zip/rar passwort

Ja od nikog nisam dobio listu tako da ako smes salji da te vidim hehehe
ko nije dobio listu od ovih sto djele a zna se ko su oni al nek javno trazi jedna radiokafic lista neobjavljena i radi kao doxa ,znaci ko nije dobio listu od internacionala jer on najvise djeli i dsuki je tu jedna lista koja vredi vise neg 100 drugih pitajte

I sta sada ocekujes da svi pocnemo da te molimo za zip/rar passwort

Pa tko zaista zeli taj ce traziti a ko ne taj nece traziti a na kraju sve se to moze pronaci na youtube iako sam i ja gledao i nisam skuzio jer ima previse funkcija ali malo po malo nadosao,
Ovako znam tko zaista zeli skenirati i pomoci mu jer kad djelim liste svi se javljaju a kad dijelim savjete kako da si sami nadu jako ih malo se javlja a svi hoce gotove liste. Interesantno zar ne rijetko da me neko pitao kako ih pronaci osim izuzetaka koji zaista sami zele pronaci listu.

mogu li ja dobiti password za upute za sentry .hvala ti jos jednom

Pa tko zaista zeli taj ce traziti a ko ne taj nece traziti a na kraju sve se to moze pronaci na youtube iako sam i ja gledao i nisam skuzio jer ima previse funkcija ali malo po malo nadosao,
Ovako znam tko zaista zeli skenirati i pomoci mu jer kad djelim liste svi se javljaju a kad dijelim savjete kako da si sami nadu jako ih malo se javlja a svi hoce gotove liste. Interesantno zar ne rijetko da me neko pitao kako ih pronaci osim izuzetaka koji zaista sami zele pronaci listu.
to su puni gluposti za to niko ne mu se zanima da trazi a hoce da odmah dobije liste i vise da se ne razpralja, dobro je da ima i takvi kao tobom koj misle da se uhvatili dzjemper boga sa ovi kombo liste pa gube vremena da skanira vazduh u nebo.Pitaj neki strucnjak da ti kaze sta sa ovo kombo lista -jedno veliko nista.Drzi si pass za sobom boli neki kurac za tvoje muke.

to su puni gluposti za to niko ne mu se zanima da trazi a hoce da odmah dobije liste i vise da se ne razpralja, dobro je da ima i takvi kao tobom koj misle da se uhvatili dzjemper boga sa ovi kombo liste pa gube vremena da skanira vazduh u nebo.Pitaj neki strucnjak da ti kaze sta sa ovo kombo lista -jedno veliko nista.Drzi si pass za sobom boli neki kurac za tvoje muke.
Tako je kukuurikuuuu.

Dobro je sto na ovom forumu mozes potraziti listu
I jos bolje... sto ima dobrih clanova koji imaju sposobnost da podele.
Al ono sto licno mi se ne svidja je.... sto jedni te isti clanovi samo traze liste,
a nikako sami malo da se angazuju.... da skeniraju I nadju sebi dobru listu.
:oeoeoe:
ovo je istina...slazem se...
samo citanjem postova dosta se moze shvatit...smjernice idu sa svih strana...da itko se hoce malo angazirati ima brdo postova i lista iz kojih se svasta moze izvalaciti...toga nema nigdje...
a isto da se djele liste....nigdje toga nema...bas nema.....jedino ovdje...

bozo dobar post vazan je nacin ,a liste svak nek pravi sebi , ,malo maste i strpljena i bice listi ,

Ako nekog zanima kako se skenira preko sentry mba ovdje su video upute u datoteci
http://www.mediafire.com/file/75s18b48h794954/Bozo_sentry-video_upute.rar
Skenirano sa virus total
https://www.virustotal.com/en/url/8...9633288359c420b0de7e1ebd/analysis/1479485126/
Eto presao na sentry prije 3 ili 4 dana mislio sam da je komplicirano ali nije sve je jednostavno i puno brze uz vecu combo datoteku.
Posalji pasword i pitanje plus moze li se sa sentry mba skenirati sa MAC adresama i ako moze ,kako? Hvala!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom