Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
epidemija, kakva je ovo bolest,ovi sto traze, moraju preci u jahvine svedoke, da bi dobili kitu od onih sto dele, bas bolesno[DOUBLEPOST=1479481122][/DOUBLEPOST]koliko su niske ljudske granice, sta ce biti sa namaai vama,pokajte seMa pusti njega, posalji meni. Hvala
imas pm[DOUBLEPOST=1479482332][/DOUBLEPOST]Može lista od radiokafica za mene.
unaprijed hvala,
LP.
imas pm[DOUBLEPOST=1479482603][/DOUBLEPOST]Može lista od radiokafica za mene.
unaprijed hvala,
LP.
imas pmInernational, ajde pošalji na pm i meni jednu listu, više mi nije ni bitno čija je samo neka radi i da ne koči, a čujem da imaš jednu radiokafic listu. Pozdrav iz Republike Srpske[DOUBLEPOST=1479479026][/DOUBLEPOST]Inernational, ajde pošalji na pm i meni jednu listu, više mi nije ni bitno čija je samo neka radi i da ne koči, a čujem da imaš jednu radiokafic listu. Pozdrav iz Republike Srpske
Jel moze lista i meni poz za international
Drug hajde posalji meni jednu domacu listuovde clanovi mjesaju pojmove ja nudim listu a on trazi od drugog ipak cu je dati na drugom forumu
imas pm[DOUBLEPOST=1479484182][/DOUBLEPOST]imas pm[DOUBLEPOST=1479484238][/DOUBLEPOST]magdalena mas pmAko moze i za mene jedna lista hvala
Nema vise dao samImam jednu listu koju mogu dati samo jednom koji se prvi javi!