BLU smartphones

Последниот Мохиканец

Командат -ај лав ју
Член од
3 февруари 2007
Мислења
294
Поени од реакции
61
Локација
Битола
Веб-сајт
rumble.com
Производителот на блу смарттелефони, тврдат дека се едни од најбрзорастечки производители на телефони во светот,имаат продадено околу 40 милиони уреди исто така продаваат некодирани телефони со пристапни цени за сите или пак со едно име-budget smartphones.

Моментално користам блу студио 5000mh и сум задоволен, а девојка ми користи blu vivo XL(од пред една недела) и вика дека е ок само што 2,5 дена е трае батеријата.(ваљда дека нов:))

http://bluproducts.com/home/

Последно уредено:
Јас BLU Dash Music 4.0 користам, негде 2014 го купив. За парите кои ги вложив, сум презадоволен од сите негови функции.

Постојат 2 кинески бренда, Xiaomi и Le Eco од последно време, се друго е во втор план.

Постојат 2 кинески бренда, Xiaomi и Le Eco од последно време, се друго е во втор план.
Блу почна и се прослави пред ле-еко.
И вадат солидни телефони.

каков црн xiaomi тоа е ѓубре невидено бетер се и од lenovo.

овие blu не ги знам какви се ама тие 40 милиони продадени им се сигурно само во кина и индија
за да се пробијат на светски пазат треба некои подобри имиња на брендови да смислуваат кинезите

Јасно ми е, џабе е кога не нудат најдобро за парите, тоа го прават Xiaomi и Le Eco.
На пример кои подобри за парите(ме премислуваш)?

One Plus !!!
каков црн xiaomi тоа е ѓубре невидено бетер се и од lenovo.

овие blu не ги знам какви се ама тие 40 милиони продадени им се сигурно само во кина и индија
за да се пробијат на светски пазат треба некои подобри имиња на брендови да смислуваат кинезите
Знајш шо глупости трескаш ? Дека Xiaomi се полоши од Леново ? Си гибнал некогаш Xioami телефон ? Моментално имам RN3P , а претходно имав R2P. Телефоните се топ за парите.

One Plus !!!

Знајш шо глупости трескаш ? Дека Xiaomi се полоши од Леново ? Си гибнал некогаш Xioami телефон ? Моментално имам RN3P , а претходно имав R2P. Телефоните се топ за парите.

Оne Plus не е буџет бренд, 500е доаѓа OP3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom