- Член од
- 12 март 2015
- Мислења
- 1.569
- Поени од реакции
- 3.217
ете веќе кажал и не го осудил пријателот.....нити пак јас го осудив, туку си пишав мислење и прашав убаво[DOUBLEPOST=1478901387][/DOUBLEPOST]нити па забранив да пишува колку му душа сака
btw оти го гледаш тоа шо тебе ти пречи, ај прочитај уште еднаш убаво па после донесуј мислење
да, ми пречи кога велиш оти заради тоа што имал 30 години не треба да чека тука мислење од некој рандом човек, бидејќи на 30 требало да биди МАЖ (СО ТОЛКАВИ БУКВИ ГО ПОТЕНЦИРА ТОА МАЖ), созреан и прав...
што следствено на тоа значи дека САМО од причина што таквиот бара помош е помалку маж? зошто, оти е помошта побарана на форум?
зошто е тогаш темава?
зошто побогу да не гледаме некој да има хепи енд туку да го троламе?
кажи ми зошто не би успеала таква врска?
зошто е овај незрел?
значи кажи некоја релевантна причина за неговата мака, а не идиш и му викаш види брат ти не си МАЖ оти дојде на форум и постави прашање за маката.... (само заради тоа што имал 30 години)...
малце отповеќе скокотливо

одиме веќе оф топик дебело, нема смисла
има мал милион причини зошто тој на 30 и таа на 42 да пробаат заедно
а ако имаш некои зошто ДА или зошто НЕ кажи му ги на човекот, ако немаш те молам не го тролај дека не е маж ради напишан пост на форум (не му си во кожата).
п.с. не е ова фемина и не е некоја тинејџерка од 13-14 години шо прашва дали е бремена ако го сонвала дечкото гол
постави момчето реален проблем кој горе долу го има често во денешницава, така да глупо е да го дупиме на здрав мозок.