Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со оваа политика на СДС, може само да им го цицнат на ВМРО. Како може да срозите партија со традиција од 60 години. Кадри образовани по сите светски универзитети, а да ставите педерлации, кои двапати фрлиле боја и заслужиле пратеници да бидат. Како бре......

Се чекаше моментот кога ќе дојдат ВМРОвците да жалат по јаката СДС. Таа истата што сакаат да ја снема, да се лустрира и да се фрли во заборав. Пошто нели јака, кадарна и образована....луд јебе збуњеног.

Се повлече Лиле од изборна листа.

Да видиме кој ќе биде следен што ќе им биде изговор на македонските пребирливи гласачи да не гласаат :D

Најинтересно е што изборниот модел е така поставен што ДПМНЕ највеќе профитира од неважечки ливчиња.

Затоа вмровците тријат раце на секое гласачко ливче за Чак Норис или порака "ебете се" и слично.

Се повлече Лиле од изборна листа.

Да видиме кој ќе биде следен што ќе им биде изговор на македонските пребирливи гласачи да не гласаат :D

Најинтересно е што изборниот модел е така поставен што ДПМНЕ највеќе профитира од неважечки ливчиња.

Затоа вмровците тријат раце на секое гласачко ливче за Чак Норис или порака "ебете се" и слично.
Lile ne se povlece,sea kje bide na druga liata malce podole.teoretski,ako sdsm stigne da osnova vlada,lile kje vleze vo parlament
Btw,problemot e za DOM kako partija.zaev se zaebal ako misli drka site gomnenici na DOM se ispraa so pomestuvanjeto na lile na druga,podolna pozicija

Аматерски потег со кој се докажа дека напраиле грешка у старт.

Со оваа политика на СДС, може само да им го цицнат на ВМРО. Како може да срозите партија со традиција од 60 години. Кадри образовани по сите светски универзитети, а да ставите педерлации, кои двапати фрлиле боја и заслужиле пратеници да бидат. Како бре......
Тие другите се спремни за министри.

Од која позиција на моќ може опозицијата да прави криминал. Ќе те молам да ми одговориш ама едноставно без раскажување како било во времето на СФРЈ. Еве кажи ми освен неколкуте градоначалници.
Охрид градоначалник доби од црвените криминалци и веднаш на површина излегоа еден куп долгови и криминал.
Куманово и Струмица,уште тие им останаа и не се ништо подобри.
Може сјо и таму малце да продушка,ама нема бидејќи тоа се последните два соросоидски бастиони[DOUBLEPOST=1478543542][/DOUBLEPOST]
Spored mene konecni neshto pametno od SDSM, Popovska kje bide na nedobitno mesto na listata, t.e. se otkazuva od pratenicko mesto.
Како што тргнала работата со оставкките ни 12 пратеници нема да освојат

Охрид градоначалник доби од црвените криминалци и веднаш на површина излегоа еден куп долгови и криминал.
Може сјо и таму малце да продушка,ама нема бидејќи тоа се последните два соросоидски бастиони
Tаму ЈО работи истражува притвара и подига обвинениа
СЈО е само за предмети поврзани од криминалите и незаконитостите кои произлегуваат од нелегално прибавените снимки на разговори од странските служби

Може сјо и таму малце да продушка,ама нема бидејќи тоа се последните два соросоидски бастиони[DOUBLEPOST=1478543542][/DOUBLEPOST]
Како што тргнала работата со оставкките ни 12 пратеници нема да освојат
Jas mislam deka si potpolno pravo. Shteta shto tuka vo Makedonija nikoj ne gi prepoznava tvoite ekspertski kvaliteti. Treba BBC ili CNN da te zemat za politicki analiticar od Balkanot.

Многу ми е интересна логиката на СДС демек, ако не ви одговараат листите ете ви го ВМРО со Диме Спасов. А да го прешкртаме ливчето може?

Многу ми е интересна логиката на СДС демек, ако не ви одговараат листите ете ви го ВМРО со Диме Спасов. А да го прешкртаме ливчето може?
Неможе, така ке им помогнеш на вмро.
Ке гласаш за 3та опција.

СЈО (индиректно) е формирано (со закон) да гони само претставници од сегашната власт. Надлежно е само за „бумбите“, а во „ними“ има само од власта.
Така е. И не глдеам проблем зошто и како би било поинаку. Ете ја Катица ете го и серкото Зврле па нека бркаат работа и двајцата. И не треба никој да сере оти Ката гонела само од позицијата, па таа постои за тоа. Незнам што тука на некои не им е јасно па отекоа со тоа оти Ката гонела само од позицијата. Ако Зврлко си ја бркаше работата Ката немаше да постои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom