Pozdrav svima,
Pratim vec dugo ovu temu na forumu (jos pre nego sto sam predao za bugarsko drzavljanstvo) i zelim da vam se svima zahvalim ,sto ste mi pomogli svojim komentarima da i ja stignem do svog cilja.
Pre dva dana mi je potpisan Ukaz i sada treba da rezervisem termin za podizanje istog.
Pre toga bih vas sve zamolio za jos neku informaciju (verujem da ce znaciti i ostalim forumasima).
Juce mi je bugarka koja inace posreduje u dobijanju drzavljanstva,rekla da se prijavim na neku drugu adresu a na na sluzbenu (Lege 6,Sredec) jer se oni "Bugari" koji imaju prijavljenu sluzbenu adresu pozivaju na 6 meseci da se jave u Opstinu Sredec da potvrde svoju prijavu. Takodje,kaze da oni koji se ne jave ,moraju da plate kaznu ili nece moci da produze vazenje svojih dokumenata .
Ukoliko neko ima iskustva sa procedurom oko prijave druge adrese ,molio bih da to podeli sa nama.
Drugo pitanje je vezano za kupovinu automobila u Bugarskoj i voznju istog sa bugarskim tablicama. Neko je postavio pitanje ali nije bilo odgovora,da li je moguce to sa sluzbenom adresom ,Lege 6 ?
Molio bih za brz i precizan odgovor i zelim vam svima puno srece !
Hvala unapred .
S postovanjem,
Deki.