Te molam da mi napises od ministerstvoto kako da dojdam do Allianz banka i za kolku vreme zavrsi rabota imase li guzva vo bankata
Sto drugo moze da se zavrsi istiot den koga se zema ukazot? I koj i koga e sledniot cekor ??
Te molam da mi napises od ministerstvoto kako da dojdam do Allianz banka i za kolku vreme zavrsi rabota imase li guzva vo bankata
Дали ќе одиш на потпис за указ или на дополнителна проверка.Прегледај го приврзокот 159518 posle ova sto sleduva..
So sreka koe brojce si?Прегледај го приврзокот 159518 posle ova sto sleduva..
jas sum 14...../2013 seuste na dopolnitelna14***/2013 finalna.16***/2013dopolnitelna tuka nekade se
Otidi do ambasadata. Ima golema tabla so site detali, potrebni dokumenti i cena. Na istoto mesto imas i preveduvaci. Ke zavrsis rabota mnogu brzoДечки, доколку има некој кој ја поминал целата процедура преку амбасада кај нас доколку е расположен да сподели некои детали нека ми се јави во порака.
Фала многу
Kako se vika toj tvoj posrednik dokumentite valjda ti predal vo m.pDopolnitelnite dokumenti mora licno dase dostavat ili mozi preku posrednik so polnomosno? na pocetoko na maj gi pustiv preku posredniko sega mi veli te barat licno dagi dostavis?
Pa ime be druze ili nema sto da prvis pa samo si pises pozz mene mi e da ne trupa forumot so bez znacanj raboboti pozzA druk nekoj problem danee vo prasanje? posto jas postapkata ja pocnav preku konzulato od 2013 sum. posredniko e od kaj Marinela drustvoto.
Denis od probistip poznatie?Pa ime be druze ili nema sto da prvis pa samo si pises pozz mene mi e da ne trupa forumot so bez znacanj raboboti pozz