- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 417
- Поени од реакции
- 1.271
http://ekipa.mk/atso-todorov-pred-zaminuvane-od-pek/
Можеби почнаа да се местат коцките за враќање на Ацо во МЗТ?!
Можеби почнаа да се местат коцките за враќање на Ацо во МЗТ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто да им е на помош, сега барем сите имаме шанси да ги победиме, а не ко претходните години. Нека не носат тренер нов само и се ќе биде супер.Нека ви е бог на помош со Мекиќ,Ѓуровски и Јонче преживеаниот.

Жити навивачот кој навива за ривалот само затоа што игра во Аба Лига и Еврокуп.Види ОК е ја си навивам за Куманово и секогаш сакаме победа против МЗТ,али сега кога они играат у АБА и Еврокуп секогаш ке навивам за нив и криво ми е што од сезона у сезона се се полоши на Јадранот.
Брат збориш глупости , не навива него подржува македонска екипа надвор од МакедонијаЖити навивачот кој навива за ривалот само затоа што игра во Аба Лига и Еврокуп.
Брат, јас не го ни поддржувам. Ама добро, секој си има право нели, да не испадне го вреѓам.Брат збориш глупости , не навива него подржува македонска екипа надвор од Македонија
Зашто кога игра МЗТ со Партизан пола Куманово е со гробарите и навива против МЗТ ?Види ОК е ја си навивам за Куманово и секогаш сакаме победа против МЗТ,али сега кога они играат у АБА и Еврокуп секогаш ке навивам за нив и криво ми е што од сезона у сезона се се полоши на Јадранот.
Епa тoгaш не гo пoддржувa Мзт. Кoгa ќе видиш ни тoј не знaе зa кoгo нaвивa, aкo нa пример игрaaт Кумaнoвo - Пaртизaн еднo пoлувреме зa едните другoтo зa другите.Зашто кога игра МЗТ со Партизан пола Куманово е со гробарите и навива против МЗТ ?
Која МК екипа тогаш ја подржувате кумановци ??

Тотално ми е несфатливо , да се навива против свој клуб во интерес на странски клуб , тоа се вика продадени души , и тоа се приклучуваат кон навивачка група , пеат , урлаат . гробари биле тие , абе мршЕпa тoгaш не гo пoддржувa Мзт. Кoгa ќе видиш ни тoј не знaе зa кoгo нaвивa, aкo нa пример игрaaт Кумaнoвo - Пaртизaн еднo пoлувреме зa едните другoтo зa другите.![]()
Тија што би навивале за Партизана ако игра сс Куманово не су навивачи на Куманово !Тотално ми е несфатливо , да се навива против свој клуб во интерес на странски клуб , тоа се вика продадени души , и тоа се приклучуваат кон навивачка група , пеат , урлаат . гробари биле тие , абе мрш
Од кога се врати Синовец е КАТАСТРОФАЛЕН најблаго речено.Што е уште полошо игра по 40 мин и пак има катастрофални бројки зад себе.Првата со Цибона беше нешто подобар имаше 10 поени но со лош шут од поле 1/6 за два поена и добри 2/5 за три.
Другите утакмици катастрофа.Со Задар за 23 минути игра 1/4 за два и 0/3 за три и 4 изгубени топки.Со Соколи беше подобар имаше 13 поени за 22 минути игра со 4/6 за два и 1/4 за три.Со Мега повторно лош место да повлече сега кога сме со повредени играчи он ужасен.За 34 минути скромни 6 поена со шут 2/4 за два и 0/7 за три и 7 (седум) изгубени топки.Мора да ја поправи под итно формата!!!
Уште еднаш ке кажам , мизерија е што Кумановци против МК Клуб навиваат за странски клуб ( Партизан )Тија што би навивале за Партизана ако игра сс Куманово не су навивачи на Куманово !
Види лично ја чуе ми за српски клубови едино ради играње к.. може да се шалам некадТрпение малку , ке влезе во форма , има само 3-4 утакмици , воопшто немаше подготвителни натпревари пред почеток на сезоната , се приклучи подоцна , ке биде носител на тимот , нема кој освен Синовец и Темс сите други се тутурутки[DOUBLEPOST=1478011714][/DOUBLEPOST]
Уште еднаш ке кажам , мизерија е што Кумановци против МК Клуб навиваат за странски клуб ( Партизан )
тоа е срамота , каде живеете вие ? во Србија ? или уште има Југоносталгичари ? Што имате заедничко со Партизан неможам да сватам , али тоа е , секој со своја глава нека си размислува и нека постапува .