Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vratio nam se barba iz AmerikeLepo, nadjes u drimu listu i gledas u npr. VLC-u !(jedan od nacina)
Mzes ti meni da produvas schwanz
http://hls.vidi.tv/hls/user75781_10229_720/index.m3u8
Pa oni ne se vrjedjaju vec tako komuniciraju to im je osnovna kultura ako je i imaju.Pa ni ja nerazumijem zasto se ovi ljudi vrjedjaju hahaha
Daj liste i e vodic od nego pocna se i taka,nekoj se pravi na toso a toso e vo k-15.Pa oni ne se vrjedjaju vec tako komuniciraju to im je osnovna kultura ako je i imaju.
Bravo Sota,ja imam tvoje dvije liste i vec duze vrime rade,Hvala jos jedanputaOvdje se VI hvalite stalno "Cast izuzetcima"... svaki Dan se neko hvali kako ima ovo ili ono ... kako skenirate i dolazite do lista itd... sta ima lose u tom ako se kaze kontra od onog sto neki ovdje iz dana u Dan potenciraju
Ja sam nakon dugog vremena eto napisao to sa skenerom a ko misli drugacije nek mi pokaze kad sam zadnji put o skeneru i slikama postao kako se skenira i da se nadju liste ja se eto tog posta NE sjecam.....
Skener koji sam slikao NISAM JA Autor tog skenera tj. Nije moj da jeste drage volje bi podijelio sa nekim clanovima ali... sustina je da vam treba dobra kombo lista da bi pronasli dobre liste
Ja ne stavljam ovdje javno liste ali zato za kog smatram da je OK posaljem listu na Pm ili nekim drugim putem
Pozdrav
Bravo Sota,ja imam tvoje dvije liste i vec duze vrime rade,Hvala jos jedanputaOvdje se VI hvalite stalno "Cast izuzetcima"... svaki Dan se neko hvali kako ima ovo ili ono ... kako skenirate i dolazite do lista itd... sta ima lose u tom ako se kaze kontra od onog sto neki ovdje iz dana u Dan potenciraju
Ja sam nakon dugog vremena eto napisao to sa skenerom a ko misli drugacije nek mi pokaze kad sam zadnji put o skeneru i slikama postao kako se skenira i da se nadju liste ja se eto tog posta NE sjecam.....
Skener koji sam slikao NISAM JA Autor tog skenera tj. Nije moj da jeste drage volje bi podijelio sa nekim clanovima ali... sustina je da vam treba dobra kombo lista da bi pronasli dobre liste
Ja ne stavljam ovdje javno liste ali zato za kog smatram da je OK posaljem listu na Pm ili nekim drugim putem
Pozdrav
Hahaha ok ako ima takva vrsta komunikacijePa oni ne se vrjedjaju vec tako komuniciraju to im je osnovna kultura ako je i imaju.
Zastarel ti je info....Daj liste i e vodic od nego pocna se i taka,nekoj se pravi na toso a toso e vo k-15.
Drugar izvini zasto mislis da sam ja zapoceo raspravu covjek pokazao skener a ja trazio skener i sta sam ja zapoceo nisam nikoga uvredio drugar moj pogresno misljenje imate pojedini clanoviDaj liste i e vodic od nego pocna se i taka,nekoj se pravi na toso a toso e vo k-15.
jeli ovo za BAN moderatori od makedonijaJavio se kralj Linguza haha ili primaguz haha
Za skener kucas na pogresna vrataDrugar izvini zasto mislis da sam ja zapoceo raspravu covjek pokazao skener a ja trazio skener i sta sam ja zapoceo nisam nikoga uvredio drugar moj pogresno misljenje imate pojedini clanovi
Bolje da mi posaljes neku listu nego da me napadas