Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Kako бе не беше црвен не играј курот, му влезе ко да нема утре.

Иначе зачекав со пофалбите кон тренериштето после утакмицата со Јуве, и изгледа у право сум бил !!

Се сменија двајца играчи и хаос. Во погрешен момент се падна да играме со овие, плус сите бекови повредени. Немаме играчи за играње на натпревари во сред недела и за замена на првотимци.
Денес 3-4-3, а мора да проба и 4-3-1-2, напаѓачи ги имаме еден куп, а не верувам цела сезона ќе му се достапни Сусо и Нијанг, освен ако во јануари не донесат некој.
За ваквата игра која ја има Џенова требаше да го стави Лападула.

Баш напротив,во одличен момент се падна да играме со овие,пошто ја направија интерашката го тепаш јуве и после го јадеш од џенова,тоа значи дека немаш тим и клупа. ОК е,форма си е форма и ќе има уште неколку победи и по некој пораз/нерешено до Зима и тоа е ок според мене,зошто досегашниот број на бодови собрани сезонава ги надминува моите очекувања,никој не може да им го одземе тоа ни на монтела ни на играчите.

Ама....палета си е палета,хонда си е хонда,кучо си е кучо,поли си е поли и тоа е тоа.....тоа мора да се смени не друго.

Најважно е да се чисти ѓубрето и да се пазари квалитетно следниве 2 тр. периоди,да се задржи италијанскиот млад талентиран рбет на тимов,монтела ко што реков кај мене се искупи бар за сеа,не би го чепкал,бар има муда го пушта Локатели место Соса или незнам кој таму,плус истово ќе се десеше и на терен да беа абот и сусо,палета веќе втор црвен сезонава а само 10-то коло е,оној серискион досега многу лошо се покажа за Милан,а за репрезентација кине,запата 2.....
Нема потреба од нервози и очекувања за рекреација гледајте ја сезонава,бар дур не купат асални играчи.

Ovoj desen bek so cel pamet go igraa :pos:

Nema zasto da se hejta poli, kaj znae deckovo ofsajd stapica da naprai, nisto od toa ne mu e karakteristika,duri i u najbolji denovi u kariera sto gi imal na vremeto u sampdoria, pak nemase da se snajde desno, a ne pa sea topka koga ne znae da vodi.

Ја погоди Монтела со Поли на десен бек..

инаку..
174742-koga-maliot-lokateli-mu-pishal-na-fejsbuk-na-montolivo.jpg

Transfer confusion at Milan

It’s reported there is transfer confusion at Milan, as Adriano Galliani isn’t working with Massimiliano Mirabelli.
The Rossoneri are in the midst of a takeover, with Sino-Europe Sports looking to take control of the club from Silvio Berlusconi’s Fininvest.
If and when the deal goes through, Mirabelli will be installed as the sporting director, and will therefore be responsible for recruitment.
However, he cannot know what kind of funds will be available, and according to calciomercato.com he doesn’t have a direct link with Coach Vincenzo Montella.
Galliani, therefore, is proceeding as normal and has been asked by Montella to get a winger and another midfielder.
The ownership situation means that talks have not been opened over any deals yet though, leaving the Diavolo in an awkward position for January.

Смешки смо жими све, ако се знае кој кого ебе овде ја го сечем.
На крај ништо и од овие нема да испадне, ќе остане Берло со италијанскиот Милан :icon_lol:

Смешки смо жими све, ако се знае кој кого ебе овде ја го сечем.
На крај ништо и од овие нема да испадне, ќе остане Берло со италијанскиот Милан :icon_lol:
Дарко уфо лајкс дис хехехехехехехехе

They don't make them this retarded anymore

Си ја збори човекот вистината, сеа ќе дојдат Кинезите со пари од Монопол ќе го прелажат Брлу.
latest

Агентов на Бака изјавил дека биле отворени за понуди во Зима,ако игра вака пуленов негов треба да биде среќен ако е прва постава и во ваков Милан....

Соса не знае кај се наоѓа,само носоњата се труди нешто да направи.......Шиљо по 100 пат му фали сантим да даде прв гол во кариера....и така. Гомез паники,8 мил во канализација јбг....

Кучка наместо Нијанг, а Бонавентура да оди крило. И она на крај мислам беше пенал за нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom