- Член од
- 13 декември 2014
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 337
Ne e bas taka. Sto se sluci koga gi uapsile ubijcite od smilkovsko? Imase li protesti? Albancite se pred se solidarni eden prema drug. Oni sekogas drugite ke gi okrivuvat pred da se svrtat na sebe. Niv ne gi interesira dali bea tepani i komiti i ckembari tuka zasto niv gi tepat. Ako im davas odgovor so dokazi oni toa nema da go priznavat. Toa ke ide se do toj Moment dodeka ke kazat nie Makedonska policija ne ja prizavame ergo ne smeat da ne tepat. Pa nekoj politicari ke ja izkoristat situacijata za eftini poeni itkn. Znaci nemozes so niv taka. Satoa kazav treba da se sluci nekoj preokret na politicki Plan za da moze policijata da otide tamo i da ja vrsi svojata rabota bez da misli sto ke bide utre.Па ако се паметни овие од МВР ќе излезат со соопштение дека така му прават на сите групи и нема делење по ништо..ќе излезат со соопштенија триста чуда дека така му имаат влегувано на Комити и останатите и Балистите нема да бидат исклучок и да му се дозволува да ги кршат законите..значи со едноставен слоган ќе излезат.."Правилата и законите се за сите исти"...за шо ќе протестираат тогаш?..дека се тепаат хулигани?..кое ќе биди образложението?...