Македонско фудбалско првенство

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
Па ако се паметни овие од МВР ќе излезат со соопштение дека така му прават на сите групи и нема делење по ништо..ќе излезат со соопштенија триста чуда дека така му имаат влегувано на Комити и останатите и Балистите нема да бидат исклучок и да му се дозволува да ги кршат законите..значи со едноставен слоган ќе излезат.."Правилата и законите се за сите исти"...за шо ќе протестираат тогаш?..дека се тепаат хулигани?..кое ќе биди образложението?...
Ne e bas taka. Sto se sluci koga gi uapsile ubijcite od smilkovsko? Imase li protesti? Albancite se pred se solidarni eden prema drug. Oni sekogas drugite ke gi okrivuvat pred da se svrtat na sebe. Niv ne gi interesira dali bea tepani i komiti i ckembari tuka zasto niv gi tepat. Ako im davas odgovor so dokazi oni toa nema da go priznavat. Toa ke ide se do toj Moment dodeka ke kazat nie Makedonska policija ne ja prizavame ergo ne smeat da ne tepat. Pa nekoj politicari ke ja izkoristat situacijata za eftini poeni itkn. Znaci nemozes so niv taka. Satoa kazav treba da se sluci nekoj preokret na politicki Plan za da moze policijata da otide tamo i da ja vrsi svojata rabota bez da misli sto ke bide utre.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ne e bas taka. Sto se sluci koga gi uapsile ubijcite od smilkovsko? Imase li protesti? Albancite se pred se solidarni eden prema drug. Oni sekogas drugite ke gi okrivuvat pred da se svrtat na sebe. Niv ne gi interesira dali bea tepani i komiti i ckembari tuka zasto niv gi tepat. Ako im davas odgovor so dokazi oni toa nema da go priznavat. Toa ke ide se do toj Moment dodeka ke kazat nie Makedonska policija ne ja prizavame ergo ne smeat da ne tepat. Pa nekoj politicari ke ja izkoristat situacijata za eftini poeni itkn. Znaci nemozes so niv taka. Satoa kazav treba da se sluci nekoj preokret na politicki Plan za da moze policijata da otide tamo i da ja vrsi svojata rabota bez da misli sto ke bide utre.
Па таа Македонска полиција е исто така и нивна,во таа Македонска полиција 40 и кусуро % се Албанци и во самата влада си има нивна матична партија каде решаваат заедно што и како..која е логиката да ги критикуваат институциите кога и самите се дел од нив?..некое ново ниво на ретардираност ми е ова,ајде разбирам дека се тешки копитари и прост народ ама дотолку неможат да разберат или прифатат дека и Дуи се дел од владата и институциите ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Џабе праете муабет. Така било, така и ќе биде. Бели мечке. Ќе им влезат на трибина и утредента протести, хелп нато, хелп уса, угнетен народ итн.
Затоа они и Шверцери се единствени групи кои опстојуваат у државава. Нека ги спотераат ко нашиве групи, со тепање, со апсење, со бркање низ град, алфе, со пријаве и што уште не, па ќе ги видим колкава ќе им биде групата. Македонските групе успеаја на тој начин да ги оддалечат од трибина, ама кај овие не може. За мир у куќа.

B

Beck's

Гостин
Koja lakrdija napravil Dalibor na mecot Makedonija Renova. Natprevarot go pocnal u pijana sostojba i fino lepo im podaril 3 boda na gjorcevci. Ja stvarno se cudim kako se nafaka nekoj tuka da investira u fudbal, 155 mesto e najdobar pokazatel, e tamu nema mienje oci tamu ti ja otslikuvaat vistinskata slika

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
Koja lakrdija napravil Dalibor na mecot Makedonija Renova. Natprevarot go pocnal u pijana sostojba i fino lepo im podaril 3 boda na gjorcevci. Ja stvarno se cudim kako se nafaka nekoj tuka da investira u fudbal, 155 mesto e najdobar pokazatel, e tamu nema mienje oci tamu ti ja otslikuvaat vistinskata slika

I za tebe isto ke kazam. 155 mesto e rezultat na seniorskata reprezentacija ne na ligata ili na mladinskite reprezentacii. Toa sto imame pijani sudii koj svirat gluposti treba FFM da mu ja misle.

Член од
8 октомври 2014
Мислења
489
Поени од реакции
300
Џабе праете муабет. Така било, така и ќе биде. Бели мечке. Ќе им влезат на трибина и утредента протести, хелп нато, хелп уса, угнетен народ итн.
Затоа они и Шверцери се единствени групи кои опстојуваат у државава. Нека ги спотераат ко нашиве групи, со тепање, со апсење, со бркање низ град, алфе, со пријаве и што уште не, па ќе ги видим колкава ќе им биде групата. Македонските групе успеаја на тој начин да ги оддалечат од трибина, ама кај овие не може. За мир у куќа.
Vojvodi od policiska represija se oddalecija od tribina :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
I za tebe isto ke kazam. 155 mesto e rezultat na seniorskata reprezentacija ne na ligata ili na mladinskite reprezentacii. Toa sto imame pijani sudii koj svirat gluposti treba FFM da mu ja misle.
155 место е резултат првин од младинските лиги, врски, татини синови, партија, мизерни услови од терени, трева, топки, исхрана, плаќање чланарина на 15-16 години... Потоа од тоа доаѓа домашното првенство од наредени натпревари, политика, притисоци.. И на крајот репрезентацијата е производ од сето ова што го напишав па затоа сме вакви.[DOUBLEPOST=1477378599][/DOUBLEPOST]

Местена беше до коска, каков Далибор какви глупости

Последно уредено:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Како сакате да имаме фудбал кога Дуле и компанија делегираат судии со умисла. Од напред се знае кој треба да победи. Делегирањето оди по принцип ако не донесеш 3 бодови за таа и таа екипа нема да судиш наредни 5 кола. И да сте лаици ако ги гледате делегирањата ќе ви биде се јасно кој каде суди и кој што прави и кој на кого е судија. Затоа ќе тонеме и еден ден ќе бидеме под Турменикистан и Таџикистан

Член од
31 јануари 2014
Мислења
408
Поени од реакции
1.229
Дали ќе го јаде Искра дома 2 пати за 4 дена? Слога води 0-1.

Kajgana Shop

На врв Bottom