Гатање, видовитост

• Креатор на темата Креатор на темата Perdika I
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarnooo?? Primer jas sakam da pojdam za nesto sosema drugo zaedno so soprugot/soprugata, dali bi go kazala i toa sto jas sum go napravil[DOUBLEPOST=1476704340][/DOUBLEPOST]Stvarnooo?? Primer jas sakam da pojdam za nesto sosema drugo zaedno so soprugot/soprugata, dali bi go kazala i toa sto jas sum go napravil

Stvarnooo?? Primer jas sakam da pojdam za nesto sosema drugo zaedno so soprugot/soprugata, dali bi go kazala i toa sto jas sum go napravil[DOUBLEPOST=1476704340][/DOUBLEPOST]Stvarnooo?? Primer jas sakam da pojdam za nesto sosema drugo zaedno so soprugot/soprugata, dali bi go kazala i toa sto jas sum go napravil
ne
ama ako pojde soprugata i prasa ke i kaze

sigurna si deka nema? posto sakame da pojdime zaedno ama za nesto drugo.Sigurna si deka nema da kazi nisto takvo, se plasam deka bi mozela da spomni. Mn mi e vazno te molam kazimi dali si sigurna deka nema da spomni.

10000000000% NEMA DA KAZE
Во Прилеп една гатачка не гледа на пар оти првио пат ко биле пар појдени и таа кажала дека девојчето го изневерува и тој ја изнатепал и оти била сведок на таков настан прекинала да гледа на пар

Имало во Петровец некоја гатачка ако знае некој нека пише кај се наоѓа,и колку пари да си носам

ima mnogu zlobni luge, postoi crna magija ,sum osetil na mojata koza ,mu blagodaram na Dushko od veles i na edna baba od edno Kumanovsko selo, a najvece se uveriv koga eden albanec mi izvadi Ziva od vrat i od stomak........ fala im pomosta. i da znaete toj koj vi se nakrvil da ve unisti sekogas ke vi pravi takvi raboti . da vi kazam niz sve sto sum prosol ke mislite deka sum lud .......ama i toa go dokazav deka sum aren so mozokot :pos: psihijatri i site mozni doktori gi projdov se dodeka edna poznata dokotka ne mi kaza dete ti ne si za vamu baraj drugo care .....

Последно уредено:
Nova sum, procitav se od prva strana i znaete od ljubopitnost bi sakala da pojdam kaj nekoja gatacka, so drugarka. Mislam deka ne bi trebalo da odam ama sepak kazete mi ako znaete nekoi od Prilep;)

како можете да идете по демони , кога тогаш гаволот ке си дојде по своето!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom