eBay (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата corpz
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат нарачувам на ибеј и производот ми стигна (навремено и како што треба).

Сега ме интересира дали и на ибеј постои процедура за потврдување дека производот ми е пристигнат (како на али експрес), или доволно е да им испратиш фитбек.

Прв пат нарачувам на ибеј и производот ми стигна (навремено и како што треба).

Сега ме интересира дали и на ибеј постои процедура за потврдување дека производот ми е пристигнат (како на али експрес), или доволно е да им испратиш фитбек.
Само прати фидбек, тоа е се.

Да прашам: Имам 3долари на PayPal акаунто.
Ама не ми е унесена кредитна картичка, само емаилот.
Ќе може ли да се плаќа без да ти е унесена кредитна картичка?

Веќе два дена пробувам да купам некои производи од ебау но никако не можам. Секогаш кога ке кликнам на "Proceed to checkout" ми се отвара нова страница и пишува "Something went wrong. Please try to check out again." Error Code 70205. Инаку до пред недела дена слободно наплаќав и картичката ми е валидна до 2019 год, плус полна. Дали некој знае во што е проблемот?

Веќе два дена пробувам да купам некои производи од ебау но никако не можам. Секогаш кога ке кликнам на "Proceed to checkout" ми се отвара нова страница и пишува "Something went wrong. Please try to check out again." Error Code 70205. Инаку до пред недела дена слободно наплаќав и картичката ми е валидна до 2019 год, плус полна. Дали некој знае во што е проблемот?
Исто и мене денес од компјутер, успеав да порачам преку телефон од апликацијата на ибеј[DOUBLEPOST=1473079072][/DOUBLEPOST]
Исто и мене денес од компјутер, успеав да порачам преку телефон од апликацијата на ибеј

Да прашам: Имам 3долари на PayPal акаунто.
Ама не ми е унесена кредитна картичка, само емаилот.
Ќе може ли да се плаќа без да ти е унесена кредитна картичка?

Здраво дечки, имам еден проблем, кога сакам да нарачам преку ибеј ова ми се појавува:

ScreenShot008.jpg

Пробав на ново да се најавам на пејпел, па пак пробав и некако ми дозволи и порачав само еден продукт од watch list, но смешно е што сега повторно ми се појавува но никако да пушти понатаму да нарачам, ниту од watch list, ниту од корпичката, пробав и преку телефонот да порачам, но истото ми го кажува. И рестартирав компјутер, и преку друг пребаривач пробав но ништо. Има некој објаснување за ова?

Стави го на watch list и плати го преку мобилен нема да имаш проблем така.

Здраво дечки, имам еден проблем, кога сакам да нарачам преку ибеј ова ми се појавува:

Прегледај го приврзокот 158048

Пробав на ново да се најавам на пејпел, па пак пробав и некако ми дозволи и порачав само еден продукт од watch list, но смешно е што сега повторно ми се појавува но никако да пушти понатаму да нарачам, ниту од watch list, ниту од корпичката, пробав и преку телефонот да порачам, но истото ми го кажува. И рестартирав компјутер, и преку друг пребаривач пробав но ништо. Има некој објаснување за ова?
Купи го производот преку ибеј апликацијата на телефонот.

Сите кракувани картички на пејпал го имаат овој проблем бидејќи се блокирани и еднаш успева плаќање преку мобилен.
Со македонска картичка и македонски пејпал нема никакви проблеми

Прегледај го приврзокот 158048

Сите кракувани картички на пејпал го имаат овој проблем бидејќи се блокирани и еднаш успева плаќање преку мобилен.
Со македонска картичка и македонски пејпал нема никакви проблеми
Имам правено многу порачки преку ибеј, но ова ми е прв пат вака да ми се случи и тоа од истиот пејпел акаунт, а немам сменето ниту картичка ниту банка, ништо.

Имам правено многу порачки преку ибеј, но ова ми е прв пат вака да ми се случи и тоа од истиот пејпел акаунт, а немам сменето ниту картичка ниту банка, ништо.
и кај мене е истото незнам зошто така и јас имав доста нарачувано и од пред месец дена истото го појавува кај мене али сменив дирекно со картичка и платив не е преку пејпал ...

До која вредост може да се прави порачка без додатно да се плаќаат царини и глупости ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom