А прилично интересна беше и борбава Џонсон - Тешира 
Е ова е ќутек...

Е ова е ќутек...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супрајс супрајси мадрфакр. Д Кинг ис бек. Интересна борба во која и двајцата заслужија да победат.
Само не ми е јасно како може Конор два пати по ред во втора рунда да нема душа. Треба да поработи на тоа малце. Третата борба ќе биде интересна, ако ја има.
Рунда и пол беше доминантен конор, другото беше еднакбо со исклучок на трета рунда кај што континуирано јадеше комбинации глава-тело. Не ме импресионира конор со борбава, мислам дека Алдо ако издржи две рунди го решава конор ко од шала.
Nate i brat mu se epten ograniceni, ima vejke razraboten blueprint za da gi pobedis. I sepak connor se iznamaciДа не беше и Нејт слоу ес фак го решаваше Конор ефективно уште во втора рунда. Пример да беше некој поексплозивен и со појак удар (Дос Анјос) го нокаутираше ко од шала.
Nate i brat mu se epten ograniceni, ima vejke razraboten blueprint za da gi pobedis. I sepak connor se iznamaci
Ме интересираат резултатите,па дали ги знаеш сите победници ?Со години сум оддалечен од вие работи и не ги следам ич, случајно се погоди да треба да бидам на турниров во Велес, Ноќ на вечните. Луѓе професионални мечеви а толку примитивизам, се беше самоделско... Од борци до организација и опременост. Секоја чест за црногорците дечките беа одлични.
Мислам дека маркетиншки беше послабо од лани. Лани салата беше полна со публика а сега само 50-60%... А борбите беа добри, незнам што се разочаруваш толку. Па тие сме борци моментално од мкд нема други.Со години сум оддалечен од вие работи и не ги следам ич, случајно се погоди да треба да бидам на турниров во Велес, Ноќ на вечните. Луѓе професионални мечеви а толку примитивизам, се беше самоделско... Од борци до организација и опременост. Секоја чест за црногорците дечките беа одлични.