интересно,,,,ме копка третото,,,мислам дека за третото некој неутрален одговор би било бобро!!НЕЗНАМ,,,ваше мислење?!?!??!?!?Може некој да ми каже што е ок да се одговори на овие прашања на интервјуто ?
Дали имаш друго гражданство освен македонското?
Дали некој од твоето семејство има б'лгарско гражданство?
Каква полза имаш од б'лгарско гражданство?
Работи.Отвара ви ја mjs.bg или ерор и кај вас покажува?
Нема којзнае колку да се објаснува нажалост. Тоа е една намерно заборавена и контроверзна работа, но сепак законска и од денешен аспект. Треба голем интерес и публицитет за да се истера. За разлика од нас просечните апликанти, кои аплицираме за државјанства и се криеме ко глувци во дупка заради некакви наметнати "срамови" од јавно декларирање како Бугари.без заебанции,,но ај ако сакаш објасни ми го појасно,,интересна инфо..
Nemozel da zakaze tuka vo ambasada vo Skopje? Ne razbiram sto prednost ima intervjuto vo Bugarija osven toa sto se ceka po godina ipol.na prijatel e ovaa vo sofija e zakazeno sega pred 2-3 dena bese toj jbg
Ne se otvaraОтвара ви ја mjs.bg или ерор и кај вас покажува?
100% proverenoi sega nekoj da mi potvrdi deka so brat Bugarin se zima drzavjanstvo????
Odi na stranica od 5 септември 2016 na forumov, ima kazano za intervjuto.Може некој да ми каже што е ок да се одговори на овие прашања на интервјуто ?
Дали имаш друго гражданство освен македонското?
Дали некој од твоето семејство има б'лгарско гражданство?
Каква полза имаш од б'лгарско гражданство?
Поткрепи го тврдењето со линк или документ. Ако е законски зошто да не може да се искористи. Сепак треба законски доказ врз кој може да се повикаш. Сподели, мислам дека многу членови на форумот би имале корист. И да биде законски документ а не статија во весник, од портал и слично.Нема којзнае колку да се објаснува нажалост. Тоа е една намерно заборавена и контроверзна работа, но сепак законска и од денешен аспект. Треба голем интерес и публицитет за да се истера. За разлика од нас просечните апликанти, кои аплицираме за државјанства и се криеме ко глувци во дупка заради некакви наметнати "срамови" од јавно декларирање како Бугари.
Нема ништо сеуште ... Не ми се верува за еден потпис повеќе од месец време чекаме .... срамотаNistooo ii denes od potpisii dali ima nekoj sto denes mu e potpisan ukaz
Deneska se videv so mojta posreduvcka od bugarija i mi kaza deka nekoja si so bila vo ministerstvoto so ne gi potpisuvala ako se bez poteklo od najbliski veke ne raboti tamu..ovie 2 nedeli imalo 17 drzavjanstva iskoceni na luge so posreduvala ona.pa da se nadevame so pobrzo da iskoce drzavjanstvoto