- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 1.729
I kod mene nece jel ina neko da mi da listu hvala !!!!!!Provjerio sam sada rade svi kanali znaci do tvoje liste je i to kanal se otvori za 2 sek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I kod mene nece jel ina neko da mi da listu hvala !!!!!!Provjerio sam sada rade svi kanali znaci do tvoje liste je i to kanal se otvori za 2 sek![]()
nista neradi ti koja lista koristisI kod mene nece jel ina neko da mi da listu hvala !!!!!!
Provjerio sam sada rade svi kanali znaci do tvoje liste je i to kanal se otvori za 2 sek![]()
Pa ne vuce ti lista sve kanale iz istog izvora dogodi se da kad im izvor ugasne, a nemaju rezervu da im ne rade pojedini kanali ,ali stvarno sad sve radi cak i cine hd onih 6 kanala super radi.Mozda trebas napraviti ubdate liste kanalaMislim da nije do liste jel ih imam vise i kod svake je isto, a i ako ne radi lista valjda bih trebalo da stanu svi kanali a ne samo pojedini. U svakom slucaju hvala za odgovor i veliki pozdrav.
De si ti stari lave sunjas se okolo hheeheh
Evo me majstore, vrebam iz grmlja !De si ti stari lave sunjas se okolo hheeheh
Mozes li mi reci koja sadrzi te cine+select kanale? Na PP. HvalaEvo me majstore, vrebam iz grmlja ![DOUBLEPOST=1475096151][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 157018[DOUBLEPOST=1475096212][/DOUBLEPOST]http://89.163.148.31:8000/get.php?username=ecu&password=ecu&type=m3u
pa zar ti nisam neki dan poslao tursku listu?[DOUBLEPOST=1475103377][/DOUBLEPOST]Evo malo "kaubojskih" filmovamoze neka lista sa domacim kanalima ako se nadje i neku turski nije problem cak je dobro doslo {samo da nije tesret ubise me ovi prekidi na 10 sekunde}