- Член од
- 29 јануари 2016
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 3
Dajem ART listu u zamjenu za neku drugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HEEEH sota znao sam da ces objaviti heheh zato sam i napisao da te ulovim jeste da sam lagao tebi da te ulovim da si ti taj i da je tvoj nick ulovio si se cijelo vrijeme sam znao da si to ti i sad sam se uvjerio koristis 5 naloga heheh evo sta mi je prvi pisao izgleda nemoze bez mene koji si ti hihihihihihi citiram gaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Neka digne ruku onaj ko bi bio na forumu ili gledao IPTV trzalice ko ima sve ovo nabrojano.
Znaci samo Dsuki/Magdalena?![]()
![]()
Daj test da vidimo kako radiDajem ART listu u zamjenu za neku drugu
Daj test da vidimo kako radi
Pa recimo Total TV na udp adresa.Dajem ART listu u zamjenu za neku drugu
HEEEH sota znao sam da ces objaviti heheh zato sam i napisao da te ulovim jeste da sam lagao tebi da te ulovim da si ti taj i da je tvoj nick ulovio si se cijelo vrijeme sam znao da si to ti i sad sam se uvjerio koristis 5 naloga heheh evo sta mi je prvi pisao izgleda nemoze bez mene koji si ti hihihihihihi citiram ga
Dok se ti bakces listama SOTA kupio svom djetetu 08.09.2016 NOV.AUDI A3
Ili da ti slikam jos 2 auta koja imam Jedan je cabrio toliko o autima... toliko o bijedi SELJAK je za tebe GOSPODIN okaci slike javno slobodno
Pa recimo Total TV na udp adresa.
Pa recimo Total TV na udp adresa.
Ti si za liste sipu loma.Ja bi ti ipak savetovao da promenis sifru i ovde i na sf jer
nisi ni svestan sta tek dolazi javno sa tvoja oba profila.
Zacudio bi se koliko je administratora pregledalo sve tvoje postove na kajgani i tvoje privatne poruke i sa koliko foruma ces biti banovan.
Za Sotu necu reci nista lose iako i on nekad provocira sa slikama ali tvoj slikar je moja inspiracija.![]()
Vrati se na post od Mikusa gde je nabrojao neke ljude sa linuxsat i ako pogodis ko sam nista od tvojih privatnih poruka nece zavrsit javno, ako pogresis ode tvoja reputacija dobrog Samarićanina.
![]()
I'm just getting started. I'm gonna pull the whole thing down. I gonna bring the whole fuckin' diseased corrupt temple down on your heads. It's gonna be Biblical.
kiler nevjerujem da citaju ovdje pa nije ovo sf forum .i da evo usrali smo se od straha ,misu,jedan
[DOUBLEPOST=1475068899][/DOUBLEPOST]te sto mlatim to su one seronje iz adminstrcije sa sf .a taj zadnji glavonja si ti ,sto neobjavis moje pm poruke samo ces mi dici reiting ,hvala za listu ,radi doobro itd ,nije svako zloban[DOUBLEPOST=1475070696][/DOUBLEPOST]eto toliko si me ,naljutio da sam podelio jos listi heheheh[DOUBLEPOST=1475070879][/DOUBLEPOST]da onom , bolesniku soti ,sam ,sve po spisku to nije tajna podrumskom ,pacovu![]()
Poslanomoze li mi neko poslati listu sa domacim kanalima .unapred hvala
hvala puno na listi[DOUBLEPOST=1475075283][/DOUBLEPOST]Poslano
hvala puno na listiPoslano