Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja sum od april 2014 i nikakva promena nema.prvo na dopolnitelna proverka pa na finalna pa pak me vratia za poteklo da nosam..a veke 3 pati podnesev poteklo...amn of niv..koga planirat taa 2014 god da ja zavrsuvat?

I kaj mene denes ima promena na statusot ( avgust 2015 )....Blagodaram na Р Б'лгарија i sluzbite koi rabotat tamu

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија

I kaj mene denes ima promena na statusot ( avgust 2015 )

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Kolku vreme beshe na finalna?

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија intervju 13 Oktomvri 2015[DOUBLEPOST=1474994887][/DOUBLEPOST]Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија intervju 13 Oktomvri 2015.....dokumenti> voena kniska od dedo, sveditelstvo od brat negov od vtor oddelenie i imoten list od carstvo bugarija 1917 godina od prapradedo....

Pa te prekratile zosto veke si bugarski graganin
drugar kazi ako znaes nekoe resenie (ako veke sum bugarski graganin bi trebalo samo da odam vo bugarija i da podadam dokumenti za pasos i lichna karta.ama ne mi se veruva deka e taka pozz[DOUBLEPOST=1474995408][/DOUBLEPOST]
Pa te prekratile zosto veke si bugarski graganin
drugar kazi ako znaes nekoe resenie (ako veke sum bugarski graganin bi trebalo samo da odam vo bugarija i da podadam dokumenti za pasos i lichna karta.ama ne mi se veruva deka e taka pozz

Ако знае некој нека кажи со потекло сум со мајка бугарски државјанин и денес ми се смени статусо дека сум прекратен (Преписката Ви е разгледана от С'вета по гражданството и е взето решение да б'де прекратена. Лицето е б'лгарски гражданин на основание чл. 6 от Закона за б'лгарското гражданство от 1968 г.(отм.).фала однапред,не ми се верува дека ме прекратија од прва линија
Preku posrednik bese ili preku ambasada?

I kaj mene ima promena na statusot :
"Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија "
Broj 64xx/2015
Intervju juli 2015 vo ambasada vo sk
Dokumenti: Sveditelstva od osnovno od tatko

Aj pa I site da si docekate :)

3072 и 3077/2015 .Од данас промена на тие два бројчиња.Интервју мај во Софиа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom