- Член од
- 10 јануари 2010
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 25
--- надополнето ---
[/COLOR]
Прво:
Дали другарка ти знае дека и ти го сакаш ?
Ако незнае тогаш направете си отворен муабет, каква е ситуацијата и заемно одлучете дали вреди некој да проба и дали вреди да се жртвува вашето пријателство.
Ако знае, тогаш:
Второ: Чиј ќе биде Дон Жуан ?
Колку твојата другарка е блиска со Дон Жуан ?
Ако си ти поблиска јас велам ти да пробаш, бидејќи веќе имаш понуда и посигурно е.
Ако сте подеднакво блиски и ако другарка ти не се откажува од типот, значи ако има нешто против вашата идна врска тогаш: нека му даде до знаење дека и таа го сака и нека избере Дон која ќе биде неговата Дона Ана де Уола... - мада оваа комбинација е врло рискантна ![/QUOTE]
е вака сеа:она не знае дека го сакам,не ни претпоставува.
не е блиска со него,само не поздравуваат у образ а не напраеле ни еден асален разговор,поточно кажано не ни зборат,а јас со него сум другарка веќе 4 години.и да ти кажам право му го погоди прекарот Дон Жуан хаха,сите по него трчаат....фала многу за советот:smir:
--- надополнето ---
--- надополнето ---
[/COLOR]
Прво:
Дали другарка ти знае дека и ти го сакаш ?
Ако незнае тогаш направете си отворен муабет, каква е ситуацијата и заемно одлучете дали вреди некој да проба и дали вреди да се жртвува вашето пријателство.
Ако знае, тогаш:
Второ: Чиј ќе биде Дон Жуан ?
Колку твојата другарка е блиска со Дон Жуан ?
Ако си ти поблиска јас велам ти да пробаш, бидејќи веќе имаш понуда и посигурно е.
Ако сте подеднакво блиски и ако другарка ти не се откажува од типот, значи ако има нешто против вашата идна врска тогаш: нека му даде до знаење дека и таа го сака и нека избере Дон која ќе биде неговата Дона Ана де Уола... - мада оваа комбинација е врло рискантна ![/QUOTE]
е вака сеа:она не знае дека го сакам,не ни претпоставува.
не е блиска со него,само не поздравуваат у образ а не напраеле ни еден асален разговор,поточно кажано не ни зборат,а јас со него сум другарка веќе 4 години.и да ти кажам право му го погоди прекарот Дон Жуан хаха,сите по него трчаат....фала многу за советот:smir:
--- надополнето ---
абе ок сеа кај повеќето врската почнува од мување,па можно е и да не остане само на мување туку тоа да прерасне во врска,али ипак ризик е:S...иначе глеам дека сите ми викате да разговарам со неа,али стварно ми е страв од нејзина реакција но и сепак ќе видам некако да зборам со неа...бај д веј иам 15ипол години,знам дека во животот ќе имам мноогу поголеми и посериозни дилеми од оваа али како што кажав до сега не сум била во поголема..офф лелееМоже дефиниција за мување?:uvo:
Поради што би зезнала другарство? За некој "фраер" кој ти нуди да се мувате?:pos2:
Седни и поразговарај со другарка ти, искрено. Објасни и што и како се случило.
И запамти дека не е ни прв ни последен на светов. Башка и вистински фраер не нуди мување
Баталете го двете пошо типот има проблем со себе и најдете вистински мушкарци.
Што годинки имаш?
--- надополнето ---
и тоа како тешка...нешто ме влече да пробам со него,можда на крај искочи некоја успешна врска само знам ако го направам тоа она нема да ме свати колку и да и објасувам,а колку и да размислувам не можам да дојдам до никакво решение...и двајцата многу ми значат:icon_neutДа се смуваш со некого за кој не знаеш дали ке иде во ред или не,а притоа да ризикуваш другарство?
Не би играла на таа карта.
Да сум на твое место не би ризикувала со другарката за ништо на светот само заради мување...
Тешка работа.Размисли си убаво,батали го твојот сон мегувреме.