Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Ќе замолам за помош. Имав однос со девојками првиот пат со кондом и свршив.. после ставив друг кондом и пробав анално ... сеа после тоа ми отиде у вагиналниот отвор. Можни ли се инфекции и колкав ризик носат пошо После анално имав без кондом а денес видов дека на главицата имам црвени точки ( исто ко алерија..) и сеа сум целиот у Конфјуз :nesvest: да не се деси нешто непосакувано :vozbud:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ќе замолам за помош. Имав однос со девојками првиот пат со кондом и свршив.. после ставив друг кондом и пробав анално ... сеа после тоа ми отиде у вагиналниот отвор. Можни ли се инфекции и колкав ризик носат пошо После анално имав без кондом а денес видов дека на главицата имам црвени точки ( исто ко алерија..) и сеа сум целиот у Конфјуз :nesvest: да не се деси нешто непосакувано :vozbud:
Не, ќе поминат тие со време, е сеа едиснтвено непријатно е што детето ќе го викаат со право ШТО СИ ТАКОВ БЕ КО ВГАЗ ДА СИ ПРАВЕН .... :vozbud:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Не, ќе поминат тие со време, е сеа едиснтвено непријатно е што детето ќе го викаат со право ШТО СИ ТАКОВ БЕ КО ВГАЗ ДА СИ ПРАВЕН .... :vozbud:
Сакаш да кажеш има шанси да забремени ?? :nenene:Тоа сакаш да кажеш... Па да се убијам после :vozbud:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
заебавај се ама ја тука срцеви удари на младигодини несакам да преживувам ( ако у опште успеам ) :pos2:
Е ако де, разликата е во тоа што ќе добиеш тутула во животот..............................ТАТО :vozbud:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
АХАХАХАХХАХАХХА ... Замисли!.. пу пу пу скраја да е има време :nesum:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Абре Сувопичест,

Гледај кај го ставаш ... аман ... се шалам ... се случува ....

Мене ми делува како

1. иритација која може да настанала од
- кондомот (ако си алергичен на латекс) или
- да не си се препотил или преоптеретил главчето :)))))

2. реакција поради
- инфекција на вагината на девојката (вагинална бактериска или габична инфекција или мешана)

Со обична антибиотска маст мислам дека ќе се среди

Сепак, ова се нагодувања - да те прегледам па да ти кажам финално што ти е :))))))

Пиши за ден два како ти е - или оди на матичен лекар или уролог ако не ја бива

Поздрав

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
кондом - Вагинално - анално - вагинално = шит
Вадиш кондом, гол пенис + вагинално(шит) = шит x 2 = дабл шит
ОВа значи исто ко да си го ставил во говно.
И не се чуди одкаде ти е инфекцијата:pos2:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
кондом - Вагинално - анално - вагинално = шит
Вадиш кондом, гол пенис + вагинално(шит) = шит x 2 = дабл шит
ОВа значи исто ко да си го ставил во говно.
И не се чуди одкаде ти е инфекцијата:pos2:
и сеа чаре нешто има или да не се грижам ...

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62

Kajgana Shop

На врв Bottom