Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Чекај сеа, ти си женско, имаш девојка, а патиш по бившИОТ, којшто е машко?!

Мислам дека не треба да раскинуваш, треба да почнеш да водиш дневник, ќе биде мегахит за 5-6 години кога ќе го испуниш. Гледај да има поглавја, „оној пат со кучето“ и „не знам што сакам од животот, ама сфатив дека не сум некрофил“. :helou:
Не бе нема бивШ што ти е, бивША е не ме драпај сеа

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Шо му фале на никот бре таман си е :smir:
само кукавиците бегаат, добро тогаш сум кукавица си признавам, а мислам дека и не треба да се однесува како заљубено гулапче зашто не е 16 години не е у пубертет, ти текиња? Нејкам јас да раскинам боље да ми раскинат
Aбе никот ко ник си е супер уживај.
Туку да,не е 16 години и не е во пубертет ама пак и ти се обидуваш да ја игнорираш а тоа е исто детска игра....
Разговорот е најдобар начин,сo играње криенка ништо не решаваш.
Ама продолжи како мислиш дека е најдобро...
Гуд Лак...:smir:

S

Shellshock nam67

Гостин
По твојава логика командо, ружните девојки не можат дечко да фатат, а баш таквите први се мажат и имаат најдолги врски, а поубавите девојки секад се сингл, "убавите круши свињите ги јадат"не за џабе рекол народот така :wink:
јас не би правел никаква поделба на девојките едно е да посакуваш убава девојка а друго е фактичка реалност :helou:, а што мислиш кога ќе дојде време за женење не правиме и ни компромис идеални нешта нема во животот:smir:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
И симињав звезди на една,јадев гомна може еден месец,и пишував убави зборови и она вракаше си пишувавме за на крај да ми рече ни две ни три не ми пишуј повеќе имам дечко.......Си викам у мене па шо к..р ме акаш по керамиди шо не ми речеш навреме дека имаш дечко и крај....И тркнавме до кафанче се наштимавме и сеа по нови девојки......

T

Tetro

Гостин
Едно искуство повеќе во животот.
И како тоа бе: цел месец, а да не дознаеш дека "таа" била со некој? :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
И симињав звезди на една,јадев гомна може еден месец,и пишував убави зборови и она вракаше си пишувавме за на крај да ми рече ни две ни три не ми пишуј повеќе имам дечко.......Си викам у мене па шо к..р ме акаш по керамиди шо не ми речеш навреме дека имаш дечко и крај....И тркнавме до кафанче се наштимавме и сеа по нови девојки......
Си пишувавте?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
:pos: :pos: :pos:

CF.REAL MADRID се извинувам на смеањето ама не можев да издржам :smir:
Kaко бе така не си приметил дека има дечко?а вие на фб сте си пишувале?ОМГ?а се познавате во реалниот живот?или тоа е само еден Љубовен чат ака дудл?немој да ми кажеш така дека било :)
Е сега,тури и пепел...и барај друга, следен пат внимавај,и да,не преку скајп мсн и фб...ја губи вредноста :pipi:

P

PewDiePie

Гостин
Епа дур барате женски преку мсн и фејс нема да ве дупат и реметат,ич. :tv:

Јбг тури и такво и бркај си ја среќата.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Епа дур барате женски преку мсн и фејс нема да ве дупат и реметат,ич. :tv:

Јбг тури и такво и бркај си ја среќата.
A замисли навистина да згасне фејсбук?како тогаш машките ке бараат девојки :icon_conf
Ke настане конфузија :pos:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
pazar3, reklama5, (дополни по потреба),.....
:pos:Седи мирен,тогаш ке лепат летоци:фин црн дечко,добро граден со смисла за хумор бара девојка со топ тело,плавуша,и бујни гради :pipi:

Не,тогаш ќе се поделат оние кој ги бива во живо женски,и оние кој се "ебачишта" само пред PC. :)
Баш би било интересно :icon_lol:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
ХЕЛП ! После секс со кондом и сврсив во него, па после 10 мин имав секс без кондом .. треба да се плашам или не :kesa::salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom