Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
to i mene zanima koji se softver koristi ali ne za testere koji ti vise pokidaju zivce nego sto nesto uspes da odgleda, ako neko zna neka kaze

Код:
(FR)
http://93.19.242.47:9090/udp/233.49.82.170:7500
(NL)
http://take-that.student.utwente.nl:4022/udp/239.192.27.5:1234
(US)
http://66.171.179.50:4022/udp/239.0.4.8:10005
(AU)
xTVrBtR.jpg

Ima li neko listu od opasnivirus da posalje na pp a da nije javna kao ove i da ne preskacu kanali a moze i neka druga lista bitno da ima dosta filmova a da nije previse u opticaju. Lp.
get.php?username=vladimir&password=vladimir123&type=m3u
get.php?username=stefan&password=stefan123&type=m3u
get.php?username=hazim&password=hazim123&type=m3u
Itd. ili je to server preopterecen pa kanali luduju.
bozo imas listu u pm

Vidim da je cijeli serbian forum dosao za internationalom i zamnom hhehheh:jeeee: kajgana je sada broj jedan forum, posjeta nevjerojatna porasla za 1000%. Ljudi imaju sta gledati,A ako okrenete iza nekoliko tjedana ni zive duse, komotno mogu sada tamo internet i tv zatvoriti.Vidim da svi pricaju o tome i nikom jos to nije uspjelo sto je nama dvojci hheehheh:bravobe::oeoeoe::ban:
http://server2.balkantvmedia.com:8080/PRVA?u=user982:p=cdPiGmbW

kakv je god daje bar je pod svojim nikom ovdje ,i sram da te bude , covjek ima unucad postenjacinja poznata u kraju ,i zamolio bih adminstraciju ovdje da reaguju, ,nema spominjanja djece ,cuj dsuki ratni zlocinac hahahah ,e svakakvih budala ,idi umij se pa ,se vrati ,u normalu ,uostalom pitaj sotinu sestru kakv je dsuki , reci ti sve pozitivno sto za brata nece moci iz poznatih nama razloga ,ona je blizu dsukija u Cakovcu

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha

thumb_06d8cd5fcf2f0a1a1aec2a290d8d291c_2834.jpg

Ima li neko listu od opasnivirus da posalje na pp a da nije javna kao ove i da ne preskacu kanali a moze i neka druga lista bitno da ima dosta filmova a da nije previse u opticaju. Lp.
get.php?username=vladimir&password=vladimir123&type=m3u
get.php?username=stefan&password=stefan123&type=m3u
get.php?username=hazim&password=hazim123&type=m3u
Itd. ili je to server preopterecen pa kanali luduju.
Vidi sta uradio bozo,bobanku ko i ostali pustili skoro sve usere,od opasni virus koje sam nasao sa sentry, a digli su frku za narodna.A skoro su isti sastav programa i na narodna i na opasni virus.To nije nimalo dobro ljutiti se za nesto,a kasnije uradis sasvim ista stvar.

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha

dobro pravo hahahaha ,da sjebao sam ovdje jedno 80 ljudi koji sad gledaju moje liste ,i vi se uvlacite u supak tamo u vipu da dobijete koju listu hehehe ,haha nemozete bez mene ,hehehehe ,welcom all my frends[DOUBLEPOST=1474740816][/DOUBLEPOST]

dobro pravo hahahaha ,da sjebao sam ovdje jedno 80 ljudi koji sad gledaju moje liste ,i vi se uvlacite u supak tamo u vipu da dobijete koju listu hehehe ,haha nemozete bez mene ,hehehehe ,welcom all my frends

jel to onaj bozograbar sto se kurci da ima 800 listi... pa ce da unisti.. te ovo te ono.. a sad moli ovde za opasni virus..

dobro pravo hahahaha ,da sjebao sam ovdje jedno 80 ljudi koji sad gledaju moje liste ,i vi se uvlacite u supak tamo u vipu da dobijete koju listu hehehe ,haha nemozete bez mene ,hehehehe ,welcom all my frends

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

2ee95d44215d0e630bcd48aeae38ca1a_147473961213233.jpg

Vidi sta uradio bozo,bobanku ko i ostali pustili skoro sve usere,od opasni virus koje sam nasao sa sentry, a digli su frku za narodna.A skoro su isti sastav programa i na narodna i na opasni virus.To nije nimalo dobro ljutiti se za nesto,a kasnije uradis sasvim ista stvar.
ja za liste ic ne se ljutu slobodno objavljujte sto vi e volja ja si gledam preko dreambox

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom