Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nema potreba da adminstracija reaguje jer ovamo vlada demokratija ko sta zeli postavi i cao kom se ne svidja aj gitla da ve nema

Ako ga nema i bez njega se moze.[DOUBLEPOST=1474550990][/DOUBLEPOST]Da ne mu trebaat ne nekoj listi od kafadream, bhcardsharingiptv, boomtv ili pak iptvfast itn...itn cela vreka
poslao sam pp

Ima li neki program za praviti combo liste ili u excelu recimo pokupis imena sa neta pa da obrises sto netreba i stavis sta treba i to odjednom ... imali neko da zna?

Budi dobar kao sto si lep,
jer lepota je prolazna,
ali dobrota vecno se pamti.

tko želi liste,javiti se na pm....i to dobije full paket od-do,pa neka izabere...ali uvijet je,da i sam pošalje jednu listu,što znači za jednu dobije,iznenaditi će se....
ja nemam listu da imam poslal bih sto da ne samo mislim da oni sto imaju liste njima i netraba dok mi ostadosmo kratkih rukava

dobro vece svima postavio bih jedno pitanje.da li neko hoce na pm da pomogne kako doci do neke liste ja ih ne objavljujem jer dosta je onih koji to rade meni to treba licno samo za mene.pa ako neko hoce da pomogne bio bih zahvalan samo da ne bude odgovor tipa ja sam vip na dosta foruma dobar sam sa gazdom servera itd.....znaci nisam expert u ovome i ne hvalim se da znam nego zelim pomoc kako bih nesto saznao jer me to interesuje hvala svima

Здраво на сите,
некој да ми прати листа на pp, Ве молам!

Голема благодарност до добрите луѓе информатичри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom