47**/2014Дојдоа 5те минути
koe brojce si drugarke ?
47**/2014Дојдоа 5те минути
koe brojce si drugarke ?
N.M. si ima zdruzenie i ako sakas da ti dade potvrda deka si clen treba da platis pari.Toa dali ke se dobiva drzavjanstvo vrz osnova na toa zdruzenie odlucuvaat vo ministerstvoto i po instituciite vo bg.Coekot si praj pari vo medjuvreme.Ako nemas druga alternativa izvadi od kaj nego potvrda ....Konecno, nekoj ne ubo, tuku najubo da objasni i da kazi zosho N.M. velit -Site postari prekrateni predmeti, dojdite da izvadite potvrda od BKKS i ce ve upatam kaj advokati moi ludje, i sigurno ce bidite vrateni vo procedura i povtorno da bidite razgledani od komisijata od Ag. za grazdanstvo.
Друже, и јас бев прекратен од 2012та, мислам дека тоа ти кажува доволно. Плус од Струмица сум, така да знам некои работи. Не велам дека Младенов е лош човек, ама во принцип секој човек гледа да испрофитира од секоја ситуација. Прекратена постапка не се враќа. Спортски поздравмислам дека не ја разбираш ситуацијата,,тие што се прекратени от 2012/2013 тогаш потврди неммаше и не ги важеа плус ако добро се секавам Младенов тогаш се тужеше порадитоа,никакви документи не врвеа тогаш освен егзархија и воена книшка сведителство ништо друго не признаваја..сега Младенов ти дава можност и со потврда и молба со негови адвокати да си ја вратиш прекратената процедура назад во игра,ова е нешто ново барем несретнав некој досега да го проба ова...
Samo kazav deka e najubo objasneto toa sto nekolkumina na forumo objavija razgovor i sto im bilo receno od N.M. okolu prekratenite postapki, potocno za koi prekrateni postapki se odnesuva, za da ne se prai zbunka. A za drugoto sho go velish ne znam dali e tochno i dali e taka. Ce potvdri vremeto i nekoi sho ce probaat taka da napraat.N.M. si ima zdruzenie i ako sakas da ti dade potvrda deka si clen treba da platis pari.Toa dali ke se dobiva drzavjanstvo vrz osnova na toa zdruzenie odlucuvaat vo ministerstvoto i po instituciite vo bg.Coekot si praj pari vo medjuvreme.Ako nemas druga alternativa izvadi od kaj nego potvrda ....
Vremeto ke kaze kolku e verodostojno toa sto go tvrdi N.M. vo sekoj slucaj.Jas nisto ne tvrdam.Samo kazav deka e najubo objasneto toa sto nekolkumina na forumo objavija razgovor i sto im bilo receno od N.M. okolu prekratenite postapki, potocno za koi prekrateni postapki se odnesuva, za da ne se prai zbunka. A za drugoto sho go velish ne znam dali e tochno i dali e taka. Ce potvdri vremeto i nekoi sho ce probaat taka da napraat.
Znaci 2016 veke zapocnala, bravo! Ako mozes da spodelis datum na koj e obrazuvana vo januari, jas sum na 29.02.2016, 18XX/2016
Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
abre bre bre od strumica si i ne si mozel nieden star dokument da bajdes tuuuu bre[DOUBLEPOST=1474532496][/DOUBLEPOST]Друже, и јас бев прекратен од 2012та, мислам дека тоа ти кажува доволно. Плус од Струмица сум, така да знам некои работи. Не велам дека Младенов е лош човек, ама во принцип секој човек гледа да испрофитира од секоја ситуација. Прекратена постапка не се враќа. Спортски поздрав
abre bre bre od strumica si i ne si mozel nieden star dokument da bajdes tuuuu breДруже, и јас бев прекратен од 2012та, мислам дека тоа ти кажува доволно. Плус од Струмица сум, така да знам некои работи. Не велам дека Младенов е лош човек, ама во принцип секој човек гледа да испрофитира од секоја ситуација. Прекратена постапка не се враќа. Спортски поздрав
Zdravo Jas sum edna godina so toj status i odeseno potekloSo oovo status sum od juni mesec.imam 3 pati poteklo podadeno od tetka i od prv bratuced...
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
Bravo, ajde da se ubrza !I mene mi se smeni...prepiska XXX/Jan/2016
Nosi ic ne se misli!Дечки уште сум на дополнителна и само со потврда од Струмица сум. Во меѓувреме најдов и воена книжица. Па се мислам дали да ја доставам.
Бидејќи гледам почнаа и без никакви документи да пуштаат... Што мислите?
Дали има некој вратен 2012/2013 од прекратените, преку Младенов и адвокатите од Софија?мислам дека не ја разбираш ситуацијата,,тие што се прекратени от 2012/2013 тогаш потврди неммаше и не ги важеа плус ако добро се секавам Младенов тогаш се тужеше порадитоа,никакви документи не врвеа тогаш освен егзархија и воена книшка сведителство ништо друго не признаваја..сега Младенов ти дава можност и со потврда и молба со негови адвокати да си ја вратиш прекратената процедура назад во игра,ова е нешто ново барем несретнав некој досега да го проба ова...
Дали има некој вратен 2012/2013 од прекратените, преку Младенов и адвокатите од Софија?мислам дека не ја разбираш ситуацијата,,тие што се прекратени от 2012/2013 тогаш потврди неммаше и не ги важеа плус ако добро се секавам Младенов тогаш се тужеше порадитоа,никакви документи не врвеа тогаш освен егзархија и воена книшка сведителство ништо друго не признаваја..сега Младенов ти дава можност и со потврда и молба со негови адвокати да си ја вратиш прекратената процедура назад во игра,ова е нешто ново барем несретнав некој досега да го проба ова...