Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

P

PewDiePie

Гостин
Уф, демек јас ружна, па ова пали кај ружни женски? :vozbud: Не брат, НЕ! Ова пали кај сите женски! Додека смисли како да и пријде може и возот да замине. :toe: Можеби и таа го свиѓа, ама нема како да му каже, ТОЈ не и приоѓа!

Ме насмеа за болдот! :pos: Да, тоа сум јас, Хич! :pos: :pos: :pos:

хахахаха леле колку само НЕ мислев така !!!!! Значи,сакав да кажам дека ти си фина и опуштена и нема да изреагираш така нарцизоидно и дигнато како некои други,а под тоа убава мислев некоја шмизла лошо се изразив! ЦЦЦЦ Вадење од контекст муабетот ејјј ! :)

Пијаниноs

HEAVYMETALMASTAH!¬¬
Член од
29 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
5
Ја видов, се заљубив. Све најдов за неа, само i dont have the gutts да и пишам. нешто советче како да и пристапам ?:kesa:

H

HITCH

Гостин
хахахаха леле колку само НЕ мислев така !!!!! Значи,сакав да кажам дека ти си фина и опуштена и нема да изреагираш така нарцизоидно и дигнато како некои други,а под тоа убава мислев некоја шмизла лошо се изразив! ЦЦЦЦ Вадење од контекст муабетот ејјј ! :)
Женцки! :pos: Ја сфатив твојата поента, сакав да се нашалам! :smir:
На темава сакам да кажам: секој може понекогаш да изреагира лошо, не знаете што се случува во моментот. Има секакви девојки како што има и секакви машки, затоа подобро опуштено да и појде отколку да се згрчи и да брка „врски“ од ваму од таму кои можеби и само ќе ја доупропастат работата. Нека не ја гледа девојката како нешто недостижно, оти и таа е од крв и месо! Премногу анализи се прават кој што сака, затоа некои работи не успеваат. Не можеш секогаш и секому да му угодиш!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ја видов, се заљубив. Све најдов за неа, само i dont have the gutts да и пишам. нешто советче како да и пристапам ?:kesa:
Чекај сега,малку ни имаш кажано,од кај се знаете,само лично или виртуелно...кажи повеке де,гукни нешто.:)

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Пијанинос,

Дознај каде излегува и врткај се почесто околу неа ... смешкај се - глдај ја во очи ... почни муабет со неа ...

Поздравче и со среќа

T

Tetro

Гостин
Пијанинос,

Дознај каде излегува и врткај се почесто околу неа ... смешкај се - глдај ја во очи ... почни муабет со неа ...

Поздравче и со среќа
... Ова само ако имаш намери да те гледа како геј другарче. Јас викам НЕ.

Пијаниноs

HEAVYMETALMASTAH!¬¬
Член од
29 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
5
Чекај сега,малку ни имаш кажано,од кај се знаете,само лично или виртуелно...кажи повеке де,гукни нешто.:)
Па она е другарка на моја другарка. И се глеам јас вака навечер со другарка ми а она е со неа, а другарката ме свиѓа мене и ми е глупо да прашам за нејзината другарка :DDDDDDD незнам се збунив целиот незнам што да правам

--- надополнето ---

Ова ти е лекот тебе:

:smir:
ни тоа не помага во љубовта брат :nesum:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Па она е другарка на моја другарка. И се глеам јас вака навечер со другарка ми а она е со неа, а другарката ме свиѓа мене и ми е глупо да прашам за нејзината другарка :DDDDDDD незнам се збунив целиот незнам што да правам

--- надополнето ---

ни тоа не помага во љубовта брат :nesum:

ако чекаш така, ќе ти замини возот, пукај оти ќе се каеш :smir:

Р

~~РубинРед~~

Гостин

Некои машки заслужуваат убав котек,ама баш убав да го паметат цел живот...
И сега ти ке си кутеш зашто ти било глупо дека нејзината другарка то ест твојата те свигала?
па кути си и трпи,ама така никаде нема да стигнеш.
Тоа од мене имаш,натаму ти си знаеш.

Пијаниноs

HEAVYMETALMASTAH!¬¬
Член од
29 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
5
заборави го твојата, таа мене ме свиѓа но јас неа не. ке си го чекам перфектниот момент . фала на сите..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
1. начин: спријателување на Facebook и почнување на низа од пораки во стилот „Здраво. Те знам од таму-и-таму и би сакал да знам нешто повеќе за тебе, ама од тебе лично, бидејќи е заморно да дознавам работи за тебе од други луѓе. Дали би сакала да излеземе таму-и-таму, тогаш-и-тогаш, за да имаме повеќе време и да ми раскажеш подобро?“
2. начин: исто како 1. начин, само на Скајп
3. начин: исто како 2. начин, само по телефон
4. начин: исто како 3. начин, само лице-во-лице

Р

~~РубинРед~~

Гостин
заборави го твојата, таа мене ме свиѓа но јас неа не. ке си го чекам перфектниот момент . фала на сите..
Напагај бе мали(извини на ова)стори го тоа спонтано,и не му ја мисли многу,ако си чекаш има да се начекаш а може и чекална да си отвориш нејке да е лошо,перфектниот момент,бре,ако таа што ти се допага е постојано со твојата другарка а ти си велиш нека дојде правиот момент е ке ти побеле косата од чекање.
Со срека :smir:

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Ве молам некој да ми каже како најлесно да ја заборавам старата љубов т.е да ја искоренам од мене некоја алтернатива еве барам помош од вас.Но тоа повеќе беше како мамка во која паднав и така натаму,да не раскажувам многу.

Ви благодарам однапред

Поздрав

A

Auditore

Гостин
Ве молам некој да ми каже како најлесно да ја заборавам старата љубов т.е да ја искоренам од мене некоја алтернатива еве барам помош од вас.Но тоа повеќе беше како мамка во која паднав и така натаму,да не раскажувам многу.

Ви благодарам однапред

Поздрав
Не мисли на неа, прави ги работите што те прават среќен, почни да излегуваш со другарите почесто и да шмекаш некоја друга, после некое време ќе ти дојде некоја цура ќе се смувате и толку, nothing hard.

Kajgana Shop

На врв Bottom