D
dimitars
Гостин
Sonja kakov e ovoj apostolski pecat... mislis da bide preveden i zaveren ili ness drugo e?Definitivno tocno preveden I so apostolski pecat eve ti dokaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sonja kakov e ovoj apostolski pecat... mislis da bide preveden i zaveren ili ness drugo e?Definitivno tocno preveden I so apostolski pecat eve ti dokaz
Site potrebni podatoci gi ima vo listot so egn tamu e i adresata .Za ajvar im e tvojot izvod makedonski za slikanje za bugarski pasos.Imas ukaz od pretsedatel bre covece nikoj ne vratile od slikanje oti nemal izvod i dosta za toa veceDefinitivno tocno preveden I so apostolski pecat eve ti dokaz
а што мозеш со лк т.е. со виза д. дали можеш да работиш надвор од бг а во еу, на пример германија, швајцарија, аустрија и сл...Ti sklucuvas dogovor za naem za 1,2,3 godini kaj notar,plakjas nagrada na sopstvenikot na stanot,plakjas taksa na notarot i zavrsena prikaska.Nikogo ne mu e gajle dali ti mozes,smees da zivees tamu tolku a bez viza.Toa e samo formalno za da ispolnis uslovi za viza D a podocna za licna karta za postojano ziveenje...Ne misli mnogu tuku najdi saglam adresa i brkaj rabota....
Темата е за државјанство а не за визи што ќе ти е тоа.Придржувајте се на темта државјанство[DOUBLEPOST=1474319159][/DOUBLEPOST]а што мозеш со лк т.е. со виза д. дали можеш да работиш надвор од бг а во еу, на пример германија, швајцарија, аустрија и сл...
и кои се услови за добивање д виза
Темата е за државјанство а не за визи што ќе ти е тоа.Придржувајте се на темта државјанствоа што мозеш со лк т.е. со виза д. дали можеш да работиш надвор од бг а во еу, на пример германија, швајцарија, аустрија и сл...
Vlado007 ne se slozuvam so tebe, tuka spodeluvame mislenja,so taa namera e napraven forumot, mozebi nekoj go interesira za viza,drzavjanstvo,vozacka dozvola itn...pozzТемата е за државјанство а не за визи што ќе ти е тоа.Придржувајте се на темта државјанство
odi vo strumica 30 evra eСакам да почнам процедура од почеток за вадење на происход , преку конзулат во битола, па сема ми викаат дека требало сите изводи и документи да бидат преведени и легализирани и за секој докумен по 15 евра, плис за потврда од бугарско пријателство , мислам дека 2400 денари, па негде испаѓа над 120 евра , а знам порано беше само 35 евра,
Дали има некој друг начин или мора ова свњ да се плати
Сакам да почнам процедура од почеток за вадење на происход , преку конзулат во битола, па сема ми викаат дека требало сите изводи и документи да бидат преведени и легализирани и за секој докумен по 15 евра, плис за потврда од бугарско пријателство , мислам дека 2400 денари, па негде испаѓа над 120 евра , а знам порано беше само 35 евра,
Дали има некој друг начин или мора ова свњ да се плати
Definitivno ovaa ne e tema za nadmudruvanje I takvi kako tebe ima mnogu..... Ovaa go spodeliv kako informacija za site koi naskoro planiraat da odat za slikanje bez izvod preveden I legaliziran da ne odat.... Nema potreba od izlisni troskovi..... Koj svatil svatil koj ne ne... informacijata e od petok jas za da gi slikam decata prvo sto me prasaa na salter e dali imam original izvod preveden I legaliziran na bugarski.... Pozzz za site...Site potrebni podatoci gi ima vo listot so egn tamu e i adresata .Za ajvar im e tvojot izvod makedonski za slikanje za bugarski pasos.Imas ukaz od pretsedatel bre covece nikoj ne vratile od slikanje oti nemal izvod i dosta za toa vece
Fala na informacijata Jas i sinot odime za Sofia na 11.Okt sin mi da podigne ukaz i da podneseme za EGN broj posle 7 dena odime na slikanje imame izvodi samo ke gi prevedeme kaj Kamelija vo Skopje i zavrsena rabota i odime na sigurno Fala za postot i se najdobro Pozdrav[DOUBLEPOST=1474347080][/DOUBLEPOST]Definitivno ovaa ne e tema za nadmudruvanje I takvi kako tebe ima mnogu..... Ovaa go spodeliv kako informacija za site koi naskoro planiraat da odat za slikanje bez izvod preveden I legaliziran da ne odat.... Nema potreba od izlisni troskovi..... Koj svatil svatil koj ne ne... informacijata e od petok jas za da gi slikam decata prvo sto me prasaa na salter e dali imam original izvod preveden I legaliziran na bugarski.... Pozzz za site...
Fala na informacijata Jas i sinot odime za Sofia na 11.Okt sin mi da podigne ukaz i da podneseme za EGN broj posle 7 dena odime na slikanje imame izvodi samo ke gi prevedeme kaj Kamelija vo Skopje i zavrsena rabota i odime na sigurno Fala za postot i se najdobro PozdravDefinitivno ovaa ne e tema za nadmudruvanje I takvi kako tebe ima mnogu..... Ovaa go spodeliv kako informacija za site koi naskoro planiraat da odat za slikanje bez izvod preveden I legaliziran da ne odat.... Nema potreba od izlisni troskovi..... Koj svatil svatil koj ne ne... informacijata e od petok jas za da gi slikam decata prvo sto me prasaa na salter e dali imam original izvod preveden I legaliziran na bugarski.... Pozzz za site...
Bugarija uste ne e vlegla vo shengen, i zs e taka, mozes samo vo Bugarija.а што мозеш со лк т.е. со виза д. дали можеш да работиш надвор од бг а во еу, на пример германија, швајцарија, аустрија и сл...
Prashvav nekolku posrednici nikoj ni znaj nitu slushnal za ova. A Sonjeto od druga strana nema prichina da ne laze.Site potrebni podatoci gi ima vo listot so egn tamu e i adresata za ajvar ime tvojot izvod makedonski za slika je za bugarski pasos.imas ulaz od pretsedatel bre covece nikoj ne vratile id slika je
koj status ti bese prethodno?[DOUBLEPOST=1474289049][/DOUBLEPOST]
Koe brojce si drugar?
Denes li ti se smeni statusot?79**/2013 So dokumenti od tetka i potvrdi i od dvata kluba. Predhodno mi bese По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство