- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.560
- Поени од реакции
- 1.019
Море , ќе се избесам за вас ! Темава е за секс , вие ја отеравте во политика !
Баго мајката , денеска е проблем ако си од Паланка и се ожениш за Охриѓанка а не пак од друга вера . Али децава се имаат нагледано филмови па продаваат м... за бубрези ![DOUBLEPOST=1474292563][/DOUBLEPOST]
Јас не му пишав забрана да не се жени за албанка , му кажувам што го чека ! А како на постар член на форумот тоа ми е и задача .
Ти за разлика од мене го советуваш , опнете се земете се , после како и да е , здравје нека е , ќе ги испеглате 500 годишните разлики .
И дечкото не е со отворени сфаќања , едноставно сеуште е мнооогу млад ! Прашај го какви ќе му бидат сфаќањата кога ќе почне сметки да плаќа , додека го хранат неговите лесно е да има отворени , такореќи , сфаќања !
Златно , прво скокни после викај ОПА !Во кое школо ќе ги пратите децата ? Демек главен критериум за каде ќе ги пратиш децата треба да ти биде името на училиштето дали е Хасан Приштина или Гоце Делчев ? Главен критериум треба да биде кадарот што ќе ги учи детето, условите таму, безбедноста и сл а не името или јазикот а истото би важело и за факултет. Ете на пример јас кога ќе имам деца и ако имам можност би ги пратил во Јахја Кемал бидејки учениците таму што завршуваат покажуваат одлични резултати, учат четири јазици Македонски, Англиски, Турски и Албански што е исто така одлично
Баго мајката , денеска е проблем ако си од Паланка и се ожениш за Охриѓанка а не пак од друга вера . Али децава се имаат нагледано филмови па продаваат м... за бубрези ![DOUBLEPOST=1474292563][/DOUBLEPOST]
О Антигона о дејче , кај виде дека го напињам или поставување на егзистенцијални прашања за тебе се напињање .Немав намера да те цититам, но му се запна многу на дечкото со отворени сфаќања.
Мислам дека не е во ред на некој начин да се трудиш да му промениш ставови на некого.
Ако ти имаш т.н. застарени сфаќања - си прифатил како те научиле твоите , од под турско ропство , се заковала таа омраза што ја имаш кон други религии , па братче терај така.
Значи, немам ништо лично против тебе , во ред, си пишал ти како гледаш на работите , но стварно го напна другиот член ко да е крив што прифаќа да биде со личност од друга религија.
По светот не се знае кој со кој што прави , но за жал под наше небо не се гледа за подалеку, туку многу ограничено во врска со многу работи во животот.
На кој како му е убаво нека си тера , ту што мразам ко некој ти ја полни главата што било исправно, што не. Пуштете го човекот сам нека одлучи што сака да прави во животот.
Јас не му пишав забрана да не се жени за албанка , му кажувам што го чека ! А како на постар член на форумот тоа ми е и задача .
Ти за разлика од мене го советуваш , опнете се земете се , после како и да е , здравје нека е , ќе ги испеглате 500 годишните разлики .
И дечкото не е со отворени сфаќања , едноставно сеуште е мнооогу млад ! Прашај го какви ќе му бидат сфаќањата кога ќе почне сметки да плаќа , додека го хранат неговите лесно е да има отворени , такореќи , сфаќања !
Последно уредено: