Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Чул те господ за ваков проблем ти ко шо наведе за пример никој се нема пожалено...
Ме мрзи да цитирам мислења од околу 600 страни во темава, инаку ќе пробав да ти докажам.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Мислам дека сум доволно стабилен (не го оспорувам фактот дека другите не се) за сам да одлучам што е добро, а што не за мене.
Сепак, за проблем како тој што јас го опишав како пример, е премногу банално да се бара одговор или решение.
Во ред е тоа за примерите за проблемите,за тие и јас се согласувам,ама се имаме разберено лошо.
Инаку ако си стабилен супер,ама добро е некогаш и да се слушне нечие мислење од страна,зошто утре може да се случи да погрешиш:)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Во ред е тоа за примерите за проблемите,за тие и јас се согласувам,ама се имаме разберено лошо.
Инаку ако си стабилен супер,ама добро е некогаш и да се слушне нечие мислење од страна,зошто утре може да се случи да погрешиш:)
A постои и шанса да се даде погрешен одговор, па после личноста која сакала да помогне, да биде виновна.
Затоа постојат специјализирани лица за личности кои не се доволно сигурни во себе/не стабилни.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
A постои и шанса да се даде погрешен одговор, па после личноста која сакала да помогне, да биде виновна.
Затоа постојат специјализирани лица за личности кои не се доволно сигурни во себе/не стабилни.
Пријателе дај не го дрви на темава...не е ни место ни време...ја ќе ти речам оди утепај ја женскатим, ти ќе одиш ќе ја утепаш? и после ја крив....тука само даваме наше мислење..не сваќај се буквално...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Секој греши,нормално,ама нема да дознаеш доколку пробаш да побараш мислење од друг,како овде на пример на темата.
Зошто мислам дека подобри одговори ке ти дадат отколку во реалноста да добиеш ккоментар :Не се замарај,не е за тебе:)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Пријателе дај не го дрви на темава...не е ни место ни време...ја ќе ти речам оди утепај ја женскатим, ти ќе одиш ќе ја утепаш? и после ја крив....тука само даваме наше мислење..не сваќај се буквално...
Пријателе, не го дрвам, туку дискутирам. Ако сакам да ја утепам, нема тебе, ниту некој да прашам дали е добро, и зошто не.

Секој греши,нормално,ама нема да дознаеш доколку пробаш да побараш мислење од друг,како овде на пример на темата.
Зошто мислам дека подобри одговори ке ти дадат отколку во реалноста да добиеш ккоментар :Не се замарај,не е за тебе:)
Можеби си во право. Само постојат и такви постови каде прво, сами себе се понижуваат, а подоцна и другите околу нив.

Зар треба воопшто да се праша што треба да правиш ако си ја видел женската како се лапа со друг?

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Кај ви е достоинството бе...

„Ја видов, се изеба со еден, ама знам, мене ме сака, го тврдам тоа“ - Ова го видов во повеќето постови.
И подоле следи очаен текст како „Што да правам, да и го лижнам еднаш, можи ќе помогне, а шо велите?“

А уште поочајно кога ќе видам одговор од некоја заљубена особа - „Вреди да се бориш, љубовта секогаш победува“
Која љубов бе братче. Ако те сакала немала да се секса или шема со некој друг.

Не сте ваљда до толку ниски, па да барате одговор за толку прости ситуации... или сте?
dobro e da se pobara sovet mozebi nekoi bil vo ista situacija kako tebe i moze da ti pomogne i da ti kazi da ne ja pravis istata greska kako nego nema nisto loso ako pobaras sovet znaes poveke glavi mislat podobro od edna barem taka mislam ima mnogu tuka luge sto davaat navistina korisni soveti e sea ti ako si nemal problem do sea toa e super i nedaj boze da imasw problem ne e se ednostavno kako sto mislis:smir:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Зар треба воопшто да се праша што треба да правиш ако си ја видел женската како се лапа со друг?
И овде си во право ама сепак другите сакаат да го кажат она што ке им олесни на душата,односно тоа што тие сакаат да го слушнат :)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
dobro e da se pobara sovet mozebi nekoi bil vo ista situacija kako tebe i moze da ti pomogne i da ti kazi da ne ja pravis istata greska kako nego nema nisto loso ako pobaras sovet znaes poveke glavi mislat podobro od edna barem taka mislam ima mnogu tuka luge sto davaat navistina korisni soveti e sea ti ako si nemal problem do sea toa e super i nedaj boze da imasw problem ne e se ednostavno kako sto mislis:smir:
Другарче, баш зошто и јас некад сум имал проблем тоа и го кажав.
Целта ми беше да се поттикне свеста кај вас. Зар треба воопшто да размислуваш што да правиш ако се најдеш во таква ситуација како ти што ја опиша?

Добро кажа, кога си отишол со друга, и тука треба да биде крајот.

Колку што те сфатив, она се смувала со друг, а ти праша што треба да правиш.
Одоговори ми, ако некој ти кажеше да ја побараш и да разговараш со неа, ќе го направеше тоа?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Другарче, баш зошто и јас некад сум имал проблем тоа и го кажав.
Целта ми беше да се поттикне свеста кај вас. Зар треба воопшто да размислуваш што да правиш ако се најдеш во таква ситуација како ти што ја опиша?

Добро кажа, кога си отишол со друга, и тука треба да биде крајот.

Колку што те сфатив, она се смувала со друг, а ти праша што треба да правиш.
Одоговори ми, ако некој ти кажеше да ја побараш и да разговараш со неа, ќе го направеше тоа?

EPIC FAIL! преслушај се повторно пријателе :pusk:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
АЈде бе се искаравте тука за глупости.....Некои прашуваат, некои одговараа..тоа е темата...Ете некои за да бидат сигурни и тави прашања поставуваат, не се потребни карања...не посебно за оваа тема.....:smir: .. Јас на пример СИТЕ ВЕ САКАМ....:back:

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
искрено не знам а и да ја побарам би ја побарал само да ми каже што и беше целта и дали и успеало

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
искрено не знам а и да ја побарам би ја побарал само да ми каже што и беше целта и дали и успеало
Честитај и од мене, кога веќе си таму. И после земи си кутија чоколади и продолжи во само-сожалувањето.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Немој да си ја побарал само ќе се изнервираш уште повеќе а она ќе знае дека не ти е сеедно. Освен тоа нема ништо да ти каже пошто жени не кажуваат никогаш, има така да те измафта уште ти ќе бидеш крив дека не ја сфаќаш а она ќе испадне жртва :). Како сакаш да ти објасни зашо се излапала со друг, што би можела да ти каже :)?

Едино да и се јавиш да ја одјебеш официјално за да си направиш ќеиф ама мислам не ти е тоа намера така да не си комплицирај за џабе :).

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Немој да си ја побарал само ќе се изнервираш уште повеќе а она ќе знае дека не ти е сеедно. Освен тоа нема ништо да ти каже пошто жени не кажуваат никогаш, има така да те измафта уште ти ќе бидеш крив дека не ја сфаќаш а она ќе испадне жртва :). Како сакаш да ти објасни зашо се излапала со друг, што би можела да ти каже :)?

Едино да и се јавиш да ја одјебеш официјално за да си направиш ќеиф ама мислам не ти е тоа намера така да не си комплицирај за џабе :).
не бе брат ништо не правам н ија барам ни ми треба не заслужува да и се опулам не да ја побарам и јас имам достоинство сеа вљубен сум ама сеа со сила убавина не бива не е па единствена на свет или па јас са сум грд за женска до сеа сум немал проблем најискрено продолжуваме понатаму а ако ми падне враце случањо има да си ја кара мајката што одела и што ме заебала а ќе ми падне враце 100% копиле гнасно сум неможам да живееам ако не и вратам а ќе и вратам ветувам

Kajgana Shop

На врв Bottom