Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
30 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
155
Momci koji player je najbolji za Android nekako mi ove koje imam IPTV player nesto ne daje dobru sliku .
Dajte preporuku .

Poz

PS :
Ne svadjate se

Член од
16 февруари 2016
Мислења
480
Поени од реакции
1.067
Зш да умре козата на комшијата,
нека умре комшијата.

П.С.
За Бобанку се работи!

Член од
11 февруари 2016
Мислења
198
Поени од реакции
78
Još uvijek stojim iza toga da su ove m3u/ts liste najveće smeće koje je internet vidio.
D3n1s
Sta te navelo da to pimislis ?

Член од
1 март 2016
Мислења
144
Поени од реакции
208
pa ti samo ednu listu li imas
Една што работеше добро и таа почна да сецка :)

Освен дримбокси со вотвеб незнам како со друго да скенирам, барав на јутуб за сентри ама се е на турски па ништо не разбирам...сакам да научам нешто Бобанку, но како што гледам тука има само препукување, барем да имаше некој волја на кратко да каже нешто корисно па да не барам листи и да си најдам сам :)
Ти си доста добар во овие работи па ако имаш малку време, прати ми на ПП неко кратко упатство за некој скенер :D

Благодарам
Позз

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
Зш да умре козата на комшијата,
нека умре комшијата.

П.С.
За Бобанку се работи!
more svi nek izumrev isto mi dodze
a kd nemas sto da gledas ovdeka simnes i
Код:
http://super-pomoyka.us.to/trash/ttv-list/
imas[DOUBLEPOST=1474228935][/DOUBLEPOST]
Една што работеше добро и таа почна да сецка :)

Освен дримбокси со вотвеб незнам како со друго да скенирам, барав на јутуб за сентри ама се е на турски па ништо не разбирам...сакам да научам нешто Бобанку, но како што гледам тука има само препукување, барем да имаше некој волја на кратко да каже нешто корисно па да не барам листи и да си најдам сам :)
Ти си доста добар во овие работи па ако имаш малку време, прати ми на ПП неко кратко упатство за некој скенер :D

Благодарам
Позз
probaj so IPTV-Sharp-1.2 slicno na tarama a ne e na turski samo ke ti treba dobra kombo lista

Последно уредено:
Член од
1 март 2016
Мислења
144
Поени од реакции
208
probaj so IPTV-Sharp-1.2 slicno na tarama a ne e na turski samo ke ti treba dobra kombo lista[/quote]
Ќе пробам
Голема благодарност до Bobanku

Поздрав

Член од
30 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
155
Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Poruka za @dsuki od @boki71

Kako si ti to otisao godinama daleko ispred nas a od mene si trazio raznorazne savjete,liste,alate... Dokaz su slike....

http://imgur.com/zsTjNRS
http://imgur.com/2BQmCtc

Bas mi je drago sto ste mi postavili to pitanje ima i istine u tome iako ste malo podebljali godine receno je korak ispred, ali ok nije bitno tvvijet sam sam nasao usere i dao losmiju i on mi je napravio skriptu dao sam im i usere slali su kasnije i oni meni, ali je dao i bokiju i on nije mogao odoljeti vec je javno sa njom mahao tamo i skripte otisle u zaborav .Tamo di boki vice oj to me moli verimatrix za b net ,istina da sam i ja njega molio jer smo super suradivali to je bilo pocetak 2015 godine i ja sam onda negdje prekinuo sa net tv i posvetio se cardsaringu fausto yumatu kljuci to me zanimalo a ne iptv sve do pocetka 2016 kad se ne mojom voljom slucajno pocinjem zanimati za liste i dolazi do razlaza sa starom ekipom.I posto imam takav posao da skoro cijeli dan imam vremena to je privilegija pocinjem proucavati iptv.Alati i savjeti su bili za xbmc i to razdoblje je iza mene cak mi je i mrski kodi jednostavno ne volim ga.Iako mi je CS drazi od iptv i dan danas jer ni jedna lista ne vrijedi ko jedna dobra linija cs.Svako negdje pocinje ja nisam dosao kao pocetnik na sf jednostavno ja sam se igrao sa CS I VMAR koji mi je pripomogao za net tv jer sam na dvijema forumima 2 godine dijelio kljuceve i na stotine ljudi u americi i diljem evrope davao i sa time se ponosim.A o iptv nek bude tajna to je duga prica ne tako davna koju cu zadrzati za sebe.Ako bas hocete mogu i memoare napisati .Pa ja mislim da je boki prvo dudo imao, a tek onda liste.

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
Член од
30 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
155
Dobro kako sto gledam tamu vo part_list foderot se podeleni po azbucen red , ako stavam samo edna lista dali ke povlece ili ne ????

Kajgana Shop

На врв Bottom