Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
22 јуни 2015
Мислења
99
Поени од реакции
23
što više upotrebljavam sentry mba to mi se više čini da radi na istom principu kao i panel taram, moraš ubaciti kombo listu inače ti neće naći ništa i onda ne nađe ništa imam kombo listu sa 550000+ i nađe 0 ili 1 korisnika.
Ako netko ima kakav savjet bio bih zahvalan da mi pomogne.

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
Код:
http://87.106.252.50:8000/get.php?username=1&password=albaniaiptv.com&type=m3u

http://87.106.252.50:8000/get.php?username=2&password=albaniaiptv.com&type=m3u

http://87.106.252.50:8000/get.php?username=3&password=albaniaiptv.com&type=m3u

http://87.106.252.50:8000/get.php?username=4&password=albaniaiptv.com&type=m3u

http://87.106.252.50:8000/get.php?username=5&password=albaniaiptv.com&type=m3u

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
što više upotrebljavam sentry mba to mi se više čini da radi na istom principu kao i panel taram, moraš ubaciti kombo listu inače ti neće naći ništa i onda ne nađe ništa imam kombo listu sa 550000+ i nađe 0 ili 1 korisnika.
Objasnice ti oni clanovi sa SF,jer clanovi sa ovog foruma ne razumeju se nista od iptv.pa sta trazite na kajgana ako se toliko razumete u iptv idite na taj SF-SKART FORUM.Koja utopija celo vreme dremat na kajgana a vikaat bil mal forum.

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
njega nezanima lkista nego nacin kako dolazis do njih ,
e to je malo veca tematika ti si mi slao liste al ja nisam pitao odakle samo sam gledao tv i uzivao hvala ti jos jednom i najaci si al ovdje nema ljudi koji ce reci hvala sve ovo sto radis da bi ljudima pmogao nije vredno ni jedno veliko hvala ,jeste al to niko ne priznaje hvala od mene

Член од
22 јуни 2015
Мислења
99
Поени од реакции
23
Objasnice ti oni clanovi sa SF,jer clanovi sa ovog foruma ne razumeju se nista od iptv.pa sta trazite na kajgana ako se toliko razumete u iptv idite na taj SF-SKART FORUM.Koja utopija celo vreme dremat na kajgana a vikaat bil mal forum.
Libo me k.... za sf forum samo da netko objasno šta radim krivo i kako da ispravim, tamo se svi k...e kao svi neki profići a nemaju pojma.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
moze drug ako ti stvarno treba a sto se tice listi imamo vise servera bosnacafe miniiptv,nasa ,radiocafic,storm,balkanmedia .narodna.opasni virus sad odaberi koju hoces listu i kad dobijes javno napisi da si dobio i to je to
Jeli fukaro ako vec to imas sto ne objavis na maticni ti forum nesto slabo si tamo aktivan nesmes posto frpa treba prvo da gazde pitas pa tad da objavis inace ban fukara.jpg

ili si mozda vec popio ban

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
Libo me k.... za sf forum samo da netko objasno šta radim krivo i kako da ispravim, tamo se svi k...e kao svi neki profići a nemaju pojma.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
pisi drug kako si ucio u skoli ako si isao u nju kakvi libo kazi da te boli a ne to vec nesta drugo na sf forumu bi bio banovan prvo sto si nepismen i sto si vulgaran a ovde je demokratija i ovde mozete pisati gluposti neznam kako ovo admin dozvoljava

Член од
22 јуни 2015
Мислења
99
Поени од реакции
23
pisi drug kako si ucio u skoli ako si isao u nju kakvi libo kazi da te boli a ne to vec nesta drugo na sf forumu bi bio banovan prvo sto si nepismen i sto si vulgaran a ovde je demokratija i ovde mozete pisati gluposti neznam kako ovo admin dozvoljava
Ja nepismen po čemu si to zaključio?
Libo=boli, pa zaključi sam nastavak moje prijašnje rečenice.

Член од
3 август 2016
Мислења
188
Поени од реакции
186
i ja sam pitao kako funkcionise sentry mba ili hitman i niko ne daje nigde odgovor cak i ako ima neki drugi nacin kako doci do liste u mom slucaju samo za mene i u moje ime pisem svi daju odgovor da su vip da su dobri drugari sa gazdom servera itd ako neko hoce i moze da pomogne hvala ai ako nece opet hvala...pozzz za sve na ovom forumu

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Vec sam pisao da je sentry bila vrh prije godinu dana sa njom si mogao po 70 usera naci sa jednom combom listom solidnom sad su se useri promjenili nisu vise isti pass i user,dosta servera ti steka ako ti treba confing za nju tu ti mogu pomoci ali velim ti treba ti proxy jer blokiraju dosta servera ja ju nisam vec od januara palio jer stvarno malo servera ide i combo liste da si sam pravis preko postebin i to preko emaila jer ove sto nades javno to ti ne vrijedi vise nista.Moj savjet ti je ostavi mba ona je svoje dala jer nije greska kod tebe nego su useri malo drugaciji

Kajgana Shop

На врв Bottom