Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Последно уредено:
Член од
17 септември 2016
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ako mozi nekoj da mi pomogni. Oti ko ke otvoram nekoja plejlista so pokje kanali na acestream kanalite sami se menvat?

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
  1. za koga postavljas linkove cisto gubljenje vremena ja te licno respektujem i meni si davao liste i najjaci si u tome al sf forum je za ovaj forum neki 22 vek ovo su sve ciste fukare koje nemaju gdje da se loguju svak ih je banovo i sad vredjaju postene clanove ovog foruma i clanove sf foruma koji su prijavljeni i tu ako im budes davao liste gori si od njih a taj pifi kao sto je boki naveo nezna ni sta je 4k rezolucija a glumi majstora za iptv sota i drustvo sa sf foruma su za njega vrh koji on nikad nece dostici pa kad bi zivio 300 godina pozdrav za velike majstore sf foruma sotu bokia i internacionala a ban ce brzo proci i jos da dodam da je torrente tu najjaci pozz
[DOUBLEPOST=1474135742][/DOUBLEPOST]ovo je za druga international

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
nista bez max nema boje ostalo je sve zajebancija
de posalji[DOUBLEPOST=1474136370][/DOUBLEPOST]da nebi rekli da smo mi sa sf foruma fukare 1 lista al za onog ko ce javno napisati da je dobio a lista je nigdje neobjavljena i trajace duze vreme trazite javno

Последно уредено:
Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
linkovi se svuda postavljaju,i to ima svrhe , dobijes link snjim server sad je na tebi da ,izvuces nove naloge , samo znam ,da smo mi dosli ovdje i sad je tu pola sf foruma ,znaci fali vam raspava tamo , ali je napravite tako da svi budu jednaki , i da jedan,uerdnik bude odgovoran ,za tu temu a nje njih 20 ,koji po svom licnom ubjedjenju ,vode temu , ako moderator vredja psuje ista su pravila i za njega,,sadsi sam reako sve fukare , koje su banovani i ja sam banovan ,zato sto nisam nista pisao 3 mjeseca i objavio listu , moj maticni forum je yuwabits ,gdje se ulazi sa pozivnicom , na mom linku tv kanalii ima oko 105000 posjeta nikad nijedne ruzne rijeci nije bilo , ima kisti koje rade jos od maja ,mjeseca , i vazni su ljudi a ne znalci ,ovje sam vec stekao neke prijartelje ,koji znaju reci ,hvala ,a liste dodju i prodju ,

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Zahvaljujem se svima na potpori koji su mi javno iskazali i ovima preko pp obecao sam da se necu spustati na njihovu razinu govorim o sf forumu jednog dana cu mozda i memoare o tom forumu napisati o pojedincima iz toga foruma.A sta se tice kajgane foruma to je jedan mali forum i vidim da ima dosta kvalitetnih clanova a vi iz serbian foruma ste im dignuli rejting pisuci ovdje gluposti 18 stoljeca i izvrcuci cinjenice a lik dsuki necete nikad uspjeti diskreditirati.Samo nije mi jasno kako najednom ovoliki interes za ovaj forum nevideno nikad vise posjeta;)

Член од
3 август 2016
Мислења
188
Поени од реакции
186
de posalji[DOUBLEPOST=1474136370][/DOUBLEPOST]da nebi rekli da smo mi sa sf foruma fukare 1 lista al za onog ko ce javno napisati da je dobio a lista je nigdje neobjavljena i trajace duze vreme trazite javno
ako moze hvala[DOUBLEPOST=1474136936][/DOUBLEPOST]
ako moze hvala

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
ovde neces naci ni p od prijatelja ovo ti je dosta gore od sf foruma jer ovde ima i vredjanja dok tamo nema

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
govorim o pm porukama ,i listama koje sam podjelio s aobicnim ,clanovima ,naravno da tamo nema ,to ti je isto kad igra zeljo i srajevo u staroj jgi tamo 82
na stadionu samo jedan stari policjac , samo plgleda prema tribini , i mrtva tisina , to ti jje sad a sf forumu , moderator ,kaze k...cina ,i nista . a obicni ,clan kaze .zajebajes ban onda male sitne duse , grebatori , sute ,i ceakju neku odpad ,listu da im uketi u kljun

Kajgana Shop

На врв Bottom