Kairos planet

• Креатор на темата Креатор на темата ovoj i onoj
  • Време на започнување Време на започнување
Има. Еве цимерот извлече веќе 1 000 евра од почеток на јуни до сега и веќе има два акаунта.
Јас нема шанси да платам толку пари зашто сум скептик, прво реков ај да причекам шо ќе напрај цимерот дали ќе повлече пари и ете си повлече и пак сум скептик.
Сине нека не те лаже цимерчето, еве што кажува официјалната страна денес 3 пат по ред месецов:

04 September, 2016
Another attack of KairosPlanet System!
Dear Participants of KairosPlanet Extended Affiliate Marketing Program!

Operation of KairosPlanet Cabinets and Application is temporarily limited due to an attack by malicious users.

Our engineers are working to resolve the problem and the situation is gradually stabilizing.

All loyal Participants, who support operation of the Application and KairosPlanet System, will receive compensation within 14 days.

Compensation for the previous period will be calculated soon.

We apologize for the temporary inconvenience!

Или во превод фирмата која се бави со "заштита и криптирање на податоци" нешто почна да боледува месецов од хакерски напади :pos:

Последно уредено:
Сине нека не те лаже цимерчето, еве што кажува официјалната страна денес 3 пат по ред месецов:

Или во превод фирмата која се бави со "заштита и криптирање на податоци" нешто почна да боледува месецов од хакерски напади
Сине цимерот не ме лаже, ова не е рекла казала муабет и не планирам да те убедувам.

Сине цимерот не ме лаже, ова не е рекла казала муабет и не планирам да те убедувам.
Ај прашај го дали ги извлекол од други членови што внел или Каирос му ги исплатиле. :pos:

Jas go vrativ dolgot, sega zemam extra od pasivnata zarabotka sekoj mesec. Koga ke vklucis novi parite gi vrakas vednas, ako ne za 4 meseci. Jas gi povlekuvam parite bez razlika dali e ponzi ili ne. Ocigledno funkcionira.

Ако сакате лесна заработка и инстант пари, KAIROS PLANET е вашиот прав ИЗБОР!
Kairos Planet International е компанија со седиште во Лондон и Америка која се занимава со компјутерски мрежи и мрежни компјутерски технологии. Потребно е да имате само ваш компјутер и стабилна интернет конекција.
Вашата секојдневна обврска е компјутерот да ви биде вклучен 10 часа дневно.
Kairos Planеt ја изнајмува вашата компјутерска меморија за складирање на податоци преку Cloud Computing System.
Со купување на еден од понудените пакети на Kairos Planet вие овозможувате профит од 250% од вложената сума, а вашите вложени пари ги враќате за 145 дена работа без да вклучувате некој друг. Доколку вклучите некој друг преку вас вие автоматски добивате 15% маркетинг бонус од вклучениот пакет , од втора линија 10% и од трета 3 %.
KAIROS PLANET ви ги нуди следниве пакети:
(секој пакет важи една година од купување)
STANDARD PACKAGE:
За овој пакет ви е потребно уплата од 125$ и слободна меморија 15GB на вашиот компјутер.
За 1 година остварувате профит од 312$(Месечно 26$,Дневно 0,86$) со редовно вклучување од 10 часа дневно.
SILVER PACKAGE:
За овој пакет ви е потребно уплата од 597$ и слободна меморија 70GB на вашиот компјутер.
За 1 година остварувате профит од 1493$(Месечно 125$,Дневно 4.10$) со редовно вклучување од 10 часа дневно.
GOLD PACKAGE:
За овој пакет ви е потребно уплата од 1577$ и слободна меморија 180GB на вашиот компјутер.
За 1 година остварувате профит од 3942$(Месечно 330$,Дневно 10.10$) со редовно вклучување од 10h дневнo.
PLATINUM PACKAGE:
За овој пакет ви е потребно уплата од 2777$ и слободна меморија 320GB на вашиот компјутер.
За 1 година остварувате профит од 6942$(Месечно 779$,Дневно 19.30$) со редовно вклучување од 10h дневно.
Компанијата KAIROS PLANET работи во Америка, Канада, Австралија, Европа, Азија, Турција, Блискиот Исток, УА Емирати, Катар, Африка.Најраспространета е во Источна Европа, Турција ,УА Емирати и на Балканот.
Заработката од ЕДЕН ассоunt/една регистрација ДНЕВНО е од 5 до 20 долари (зависно од тоа за кој пакет сте се одлучиле),
МАКСИМАЛНО може да имате 5 ассоunt's/регистрации на една домашна адреса.
Заработката ја подигате на банкомат со картичка од Master Сard издадена од epayments од Британија,
За неа се аплицира на интернет и ја добивате на вашата домашна адреса.
Откако ке започнете со работата можете да ја нарачате преку овој линк.
http://r.epayments.com/?promo=000-981280
Ако ви треба подетално објаснување достапен сум во секое време за помош при регистрација,инсталација,префрлување на пари ,отварање и купување на пакети ,уплаќање во банка или било што поврзано со Kairos Planet, можете да ме контактирате на 078 598 953 ИЛИ ФБ ПРОФИЛ https://www.facebook.com/kristijan.kikss
eqxpmj7j1

PLATINUM PACKAGE:
За овој пакет ви е потребно уплата од 2777$ и слободна меморија 320GB на вашиот компјутер.
За 1 година остварувате профит од 6942$(Месечно 779$,Дневно 19.30$) со редовно вклучување од 10h дневно.

6.942 годишно, 779 месечно.

d6f.jpg

По 10 саати на ден да работам во пекара за една година ќе направам 7000 долари и 1 година работен стаж со 0 долари за почеток.

Мене ко остарен лик нешто не ми баш јасно, ако има некое помладо дете/девојче да ми разјасни. Јас треба да уплатам, за мои ресурси да се користат?

Еве и јас сум заинтересиран, објасни и одговори му тука јавно на @Сталкерот за да прочитаат и сите други кои се потенцијални инвеститори.

Немаше веќе тема за ова?

Немаше веќе тема за ова?
Авторот на темата ја пронашол и пишал во неа уште пред да ја отвори оваа тема: http://forum.kajgana.com/threads/kairos-planet.81115/page-3

@Криско ме интересира токму тоа што го праша сталкерот, треба да уплатам за некој да ги користи моите ресурси а за возврат добивам ветување дека по неколку месеци ке си ги повратам назад парите што се инвестирани?
Кој македонски правен субјект гарантира за легалноста и сигурноста на инвестицијата?

Авторот на темата ја пронашол и пишал во неа уште пред да ја отвори оваа темаЧ:http://forum.kajgana.com/threads/kairos-planet.81115/page-3

@Криско ме интересира токму тоа што го праша сталкерот, треба да уплатам за некој да ги користи моите ресурси а за возврат добивам ветување дека по неколку месеци ке си ги повратам назад парите што се инвестирани?
Кој македонски правен субјект гарантира за легалноста и сигурноста на инвестицијата?
Споено, фала а авторот ако проба уште еден сличен трик ќе оди на ладење.

Здраво Трендо, сакам да напишам, или да напишеш, за kairosplanet.com. Неверојатна пирамида за измама, од 2015, особено развиена во источна Европа, а сега после Балканот и Србија, зафаќа голем замав и во Македонија; ќе му дојде како последното племе што слушнало и највеќе ќе настрада.

Суштината е си одбираш пакет (300, 500, 1500, 2700 евра – ги плаќаш), го пушташ компјутерот да работи 10 часа, и дневно ти се враќаат парите – така да после една година заработуваш 250%.

Сè е во ред, никој не прашува од каде ќе ти исплатат, велат го изнајмувале Вашиот простор на светски фирми за безбедни да им биле податоците. Дури и оваа детално не се испитува, важно на екранот ти стигнува дека секој ден ти се враќаат дел од парите. (Е, дали ќе ги држиш во рака, тоа е друга работа). И предничат кумановчани (најблиску се до Србија, и имаат највеќе пари во кеш да прават бизнис.) Преку 4.000 и уште купуваат пакети, по неколку, повеќе побрзо да се збогатиме, лудило. Фирмата се фали дека исплатила во aвгуст 8 милиони долари (барем тродупло собрала од народот).

Ти објаснуваат набрзина голем бизнис, ништо не работиш, пари ти идат, дури и мене (а се сметам за еден понормален човек кој колку - толку се разбира во компјутери) ме фаќа златна треска. Првите кажуваат дека се збогатиле, средните се трудат да останат на нула со многу маки, тие најновите и најмногуте - е па тие се срамат да кажат дека се излажaни и измамени, или ќе ја баталат целата работа или ќе се трудат да ги вовлечат пријателите, роднините за барем малку да се спасат.

НА ТВ ништо не се кажува, на некој форум ќе се спомне нешто и толку. Државата не превзема ништо да го спаси народот. Ќе има нешто кога веќе ќе биде касно.

Еве некој линк од соседството.

https://mlmprevara.wordpress.com/2016/07/06/da-li-je-kairos-planet-kairo...

https://mlmprevara.wordpress.com/2016/09/11/novi-problemi-za-kairos-plan...

Ако треба подетално да се напише, истражи или ќе напишам.

Поздрав, Емил Смилев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom