- Член од
- 14 април 2015
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 67
Da ne znae nekoj kolku vreme e potrebno za potpisuvanje na ukazi? I jas sum od 16.08
Како што знам помалку од 45-50 дена досега никој на се пофалил или во превод околу 2 месеци...тоа еDa ne znae nekoj kolku vreme e potrebno za potpisuvanje na ukazi? I jas sum od 16.08
батица кај мене беше потпишан за месец и седум дена така да за недела до две би требало да биди кај тебеDa ne znae nekoj kolku vreme e potrebno za potpisuvanje na ukazi? I jas sum od 16.08
http://publicbg.mjs.bg/BgInfoКоја е веб страната за следење на постапката до каде е ? Нека пиши некој
Има ама не јас [DOUBLEPOST=1474122415][/DOUBLEPOST]луге дај бе вие што ПРОЈДОВТЕ пишете со што документи ДОБИВТЕ,,има ли некој од вас само со потврда от БККС????
Со посредник?Го земав указот и пријавив адреса во општина,рекоа за 10 дена да дојдам по матичен.
После со матичниот се оди на сликање и се плаќа за колку време сакаш пасошот да ти биде готов?
Посредникот го платив само за една фаза,да аплицирам,после тоа сам ја гурав работата.Со посредник?
Vlado ti bese 4 meseci na finalna neli?Sto posto od sigurni izvori od bg vo petok ce ima ukazi
Da.i od 16.08 si cekam potpis i ce bide vo petok da znaete[DOUBLEPOST=1474132965][/DOUBLEPOST]Vlado ti bese 4 meseci na finalna neli?
Da.i od 16.08 si cekam potpis i ce bide vo petok da znaeteVlado ti bese 4 meseci na finalna neli?
Gospod te poculDa.i od 16.08 si cekam potpis i ce bide vo petok da znaete[DOUBLEPOST=1474132965][/DOUBLEPOST]
Da.i od 16.08 si cekam potpis i ce bide vo petok da znaete