Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 мај 2016
Мислења
457
Поени од реакции
614
Колку пати треба да спомнуваме да не се ставаат огромниве слики. Не гледам корист од тие слики.

Јас да сум модератор, аминистратор што и да е цела тема би ја избришал и одново би ја отворил затоа што и пола тука стримови што има се веќе нефункционални плус да се ослободи товарот од многу слики
Да направиме посебни теми за различни категории?
Една за музика, една за спорт, за филмови итн...
Плус една тема за дискусија/прашања.

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
Pisam ti se na liste, ako se tvoj zivot vrti oko liste i bana sa nekog foruma na kojoj si po svemu sudeci imao imaginarnu kcerku jadan tvoj zivot.

Ukratko o šćeri ti tvojoj što dobih na pp:

Ti dobio ban, šći neaktivna od 2010 odjednom aktivna i druži se jednim postom sa moderatorkom crvendac koja je ignoriše jer ima iskustva sa muskarcima u suknjama.

Vidi sad, logika, sad postaje zanimljivo, tema:

Forums>Opšti Forumi>Klub za žene

Napravite sami kozmetičke proizvode

Tema ima 6 strana, spomenuta moderatorka 6 strana sama pise, niko nikad nije ostavio komentar pa ni lajk, javlja se 7 godina neaktivna šći i kaže crvendac super stvari si stavila pet od mene.

Pun si para a šći pravi kozmetičke prozvode? Stid te bilo jadnica.

Šći potom javno od dečkih onako koketira i kaze:

Ti veliki brat koji dijeli i kapom i sakom strancima ostavio si kcerku bez liste, sram te bilo pa to ti je krv.

Ili sam ja lud ili ti flertujes sa kcerkom?

Ispostavilo se da je stvarno krv al tvoja:

Ko je sad tu lud i zasto bi se neko kao ti drzao na bilo kakvom forumu?

Prica ti je na nivou klinca od 15-16 godina jer po svemu sudeci ti kad prosjaku udjelis novac ti se po cijeloj mahali hvalis kako si mu pomogao a to prijatelju moj nije pomoc, to ti radis zbog sebe.

Ja ti tu listu ne bi ni uzeo jer bi se bojao da mi neces brojati zalogaje dok jedem a kako vidim brojis.

Ja sam na serbian forumu godinama, nisam aktivan posljednjih godina zbog obaveza al nikad nisam dobio ban jer nisam krsio pravila. Musliman sam, aktivan sam i na sultanovic forumu gdje je takodje ovaj Pifi koji pljuje po tom VIP dijelu koji je kako sam sad cuo na privatnu poruku sasvim fer. Aktivan si, pomazes javno ako si normalan udjes u VIP, ti kako sam sad vidio po zadnjim postovima si pisao same gluposti to jest kako mi sad neko rece na privatnu poruku hiljadu postova gluposti. Ti i onaj drugi ne znam mu nikad ime. Cak sam sad saznao da ti cak i nemas liste nego ti nas stari drug internacional salje liste a ti ih saljes kao da su tvoje.

Vidi, prvo krades liste nekom ko je platio i onda on koji mozda nema para a kupio je to da gleda koliko toliko zbog takvih kao ti ne moze. Kontas? Krades od siromasnih i dajes bogatim koji se zale da im to isto ne radi, zbog vas i ne radi, nije to vase.

Zlo mi je od takvih kao sto si ti, licis na ove politicare koji dijele pred izbore a zavadjaju siromasni narod al narod ce se opametit i rijesit takvih kao ti pifi i ostala ekipa koja sije mrznju gdje mrznje nema.

Znam, napisat ces neku gluposti kao ovaj za gangbang i orgije, idioti ce se smijat i drzava ista sa istim zlom od ljudi.
da pustimo ,to kao prvo, ja njemu nedajem nikakve liste odrasto je covjek i vrlo dobro se snalazi sam,drugo ,trece ,posten je covjek , naivan nije shavtio sa kakvim ljudima ima posla ,i da zatvorimo ,diskusiju,da nesmaramo ,postene clanove ,kojih vidim ima ovdje ,,normalnih ljudi , kojima je u interesu da imaju ,sta gledati ,i da ,pustite djecu na miru

Член од
7 јуни 2016
Мислења
158
Поени од реакции
147
da pustimo ,to kao prvo, ja njemu nedajem nikakve liste odrasto je covjek i vrlo dobro se snalazi sam,drugo ,trece ,posten je covjek , naivan nije shavtio sa kakvim ljudima ima posla ,i da zatvorimo ,diskusiju,da nesmaramo ,postene clanove ,kojih vidim ima ovdje ,,normalnih ljudi , kojima je u interesu da imaju ,sta gledati ,i da ,pustite djecu na miru
Potpisujem ovo, i dodajem ima 5 momaka boki71,D3n1s, Losmij, Internacional, i Dsuki, koji tamo znaju, ostalo je mediokritet i poltronski zivalj, znam sad i meni sledi ban, a i dosta mi ove stuc televizije, gledacu zvezde

Последно уредено:
Член од
4 декември 2014
Мислења
324
Поени од реакции
287
Ај aкo мoже некoј дa пoстaви дoбри линкoви зa следење нa утaкмици вo живo сo дoбaр квaлитет итнo е ..

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Potpisujem ovo, i dodajem ima 5 momaka boki71,D3n1s, Losmij, Internacional, i Dsuki, koji tamo znaju, ostalo je mediokritet i poltronski zivalj, znam sad i meni sledi ban, a i dosta mi ove stuc televizije, gledacu zvezde
Ne vidim puno smisla u tvom izlaganju. Pišeš na jednom forumu o članovima drugog foruma, lepo od tebe što neke ceniš a ružno što se služiš rečima kojima ni ne znaš u potpunosti značenje. Ako imaš šta za reći stisni muda pa to uradi tamo gde treba, ovako mi se čini da je to jeftino dodvoravanje.

Член од
7 јуни 2016
Мислења
158
Поени од реакции
147
Ne vidim puno smisla u tvom izlam tebe ti se uzbudjavajganju. Pišeš na jednom forumu o članovima drugog foruma, lepo od tebe što neke ceniš a ružno što se služiš rečima kojima ni ne znaš u potpunosti značenje. Ako imaš šta za reći stisni muda pa to uradi tamo gde treba, ovako mi se čini da je to jeftino dodvoravanje.
Vidi sesto biseksualnog tipa sa SF foruma, jato tamo svako malo kazem, radi boljitka, asta cu s tobom, moj i tvoj recnik su bas razliciti, o tome ko sta zna pitaj mog prijatelja vuleta,zvanog vujaklija, i ne uzbdjuj se ,ne derem tebe, kad dere[DOUBLEPOST=1474128978]

Kajgana Shop

На врв Bottom