Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Za vikend...

Hull - Arsenal 2 1,60
City - Bournemouth 1 1,34
Everton - Middlesbrough 1 1,75
Caen - Psg 2 1,55
Napoli - Bologna 1 1,33
Torino - Empoli 1 1,80
Gladbach - Werder 1 1,50
Leganes - Barsa H2 +1 1,55
Atletico - Gijon 1 1,20
Espanyol - Real 2 1,30
Veria - AEK 2 1,55

78 kvota.[DOUBLEPOST=1473959843][/DOUBLEPOST]Kako mozete Evropa Liga da igrate xD
Уште вечер ќе го фрлиш тикетот, ПСЖ ќе те заебе!

Screenshot_2016-09-16-06-08-36.png

Danok mi racuna na Bet365 prv Pat vaka Dali i Kaj vas?[DOUBLEPOST=1473999904][/DOUBLEPOST]Screenshot_2016-09-16-06-23-00.png

9x1.80 = 16.2
Dobivka mi dava 15.40
So e rabotata ?

Последно уредено:
Не ти е тоа добивка, ти дава да направиш кешаут во тој момент, да не чекаш да се доигра типот.
Ziti se? AJ vidi ubavo so imam napisano :)[DOUBLEPOST=1474008407][/DOUBLEPOST]
Не ти е тоа добивка, ти дава да направиш кешаут во тој момент, да не чекаш да се доигра типот.
Ziti se? AJ vidi ubavo so imam napisano :)

личи на 10% данок само на добитниот износ како што е и кај нас овде, Грујо му докажа на светот дека и покрај данокот остануваат овци за стрижење па ќе репнат и овие зошто да не

Јас веќе втор месец како играм само сингл, малце демотивира малата банка (уплата 20е по тип) ама барем се зголемува банката оти не ги чепкам тие пари..

Убаво е вака кога си водиш и статистика на блогабет за да знаеш како ти оди со типови во живо, профит по лиги итн - го препорачувам сајтот на тие што планираат да почнат со сингл.

Прегледај го приврзокот 156325

Ватфорд се зафркнат тим а и Јунајтед не е во многу добра форма, не е за играње таа според мене. Плус додај го тоа дека имаа +5 дена да се одморат и спремат за натпреваров
pa daj link od sajtot[DOUBLEPOST=1474016412][/DOUBLEPOST]
Никогаш, никогаш, до крајот на светот, нема долгорочно да бидете во плус со вакви тикети.

Апсолутно никогаш. Претурање од шупливо во празно, и долгорочен минус. Само нервозата и псуењето ќе ви останат.
Па дај кажи како да се игра, само сингл/дабл?

Последно уредено:
pa daj link od sajtot[DOUBLEPOST=1474016412][/DOUBLEPOST]
Па дај кажи како да се игра, само сингл/дабл?

Милион пати имам напишано. Само сингл. Апсолутно ништо друго. Има тони материјал на нет како треба човек исправно да се клади. Не е тоа прашање на избор, јас вака ти онака, тоа е прашање на математиката. Оние кои немаат респект за математиката, немаат што да бараат во кладењето.

Сите што сакаат да добиват пари нека играт Haugesund-Valerenga 0:0 точен резултат, норвешка лига. Коефициентот е 15.00

Вечер НФЛ
Билс-Џетс 2ка или минус поени.
Се очекува тврда утакмица со малку поени зашто играат две добри одбрани. Џетс веројатно го имаат најталентираниот тим деценијава оваа година, се очекува да влезат во Плејоф. Билс ќе бидат најверојатно без главниот ресивер Воткинс или ако игра ќе биде лимитиран. Може да се проба и тим1 минус поени.
Sto e ova be brat, i od kolku saat igraat

Завршија веќе, вчера ноќеска играа, двојка излезе.
да бе лошо видов.. А испадна минус? Пошто видов колку заврши резулатот али не знам границата колку бараше поени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom