- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
Pred 2 godini so 666 tarifa, dobiv istovo ko sega novava ponuda plus 9 giga net. Toa dovolno kazuva kako bilo porano a kako e sega i kolku se smenija na poloso rabotite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бе стварно оваа брзина ја имаш со 4Г мрежа кого зезаж хехехе,а стварно 4Г на вип моментално е секаде иста и доста брз до кај некои си 13 мб /сВо право си, ти знаеш колку трошам јас, јас самиот не знам. Кај мене дома и на работа е нон стоп 4Г интернет.[DOUBLEPOST=1473258255][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 155816
Еве доказ, мерено пред некој ден.
Верувај во што сакаш.Ајде бе стварно оваа брзина ја имаш со 4Г мрежа кого зезаж хехехе,а стварно 4Г на вип моментално е секаде иста и доста брз до кај некои си 13 мб /с
го продолжив пред некој ден договорот со 699 претплата и 9 гб нет и 4г НЕТ е сеа тие 9 гига стварно до 3 гига сум трошел ама затоа па дома воопшто и не го користам бидејки домашниот нет си го користам а тој шо ги преебал 9 гига мора да постојано го полнел баферот од јутјуб
Оваа брзина ја има доколку е во близина на базна станица, која не е оптеретена. Кај баба ми над глава (добро де, на покривот од влезот кај што живееАјде бе стварно оваа брзина ја имаш со 4Г мрежа кого зезаж хехехе,а стварно 4Г на вип моментално е секаде иста и доста брз до кај некои си 13 мб /с
го продолжив пред некој ден договорот со 699 претплата и 9 гб нет и 4г НЕТ е сеа тие 9 гига стварно до 3 гига сум трошел ама затоа па дома воопшто и не го користам бидејки домашниот нет си го користам а тој шо ги преебал 9 гига мора да постојано го полнел баферот од јутјуб
На неколку локации во Охрид е мерена ваква или слична брзина.Оваа брзина ја има доколку е во близина на базна станица, која не е оптеретена. Кај баба ми над глава (добро де, на покривот од влезот кај што живее) има базна станица и некогаш 4G-то ми имало и многу поголема брзина од на @Avenger99 .
Јас да ти кажам, немам некоја посериозна замерка во однос на мрежата, од кога чепкаа низ Скопскиот регион. Но секако, во споредба со таа што ја имаше One, мислам дека малку заостанува.Јас со ВИП раскрстив, се префрлам на Телеком, чекам само малку подобра понуда, не е хумано ова со мрежата на ВИП.
A so ne otdes vo nekoj servis za mobilniАЈ и тука да прашам, која е логиката на телефон кој е купен од ONE со договор пред 4 години, и обновен пред две, денес да не сакаат да го одкодираат во ВИП ?!
Значи ми вика, пошто неќна ми истече договорот, услов за да го декодираме е да го продолжиш договорот ?! За телефон кој бил врзан со договор пред 4 години ?
A so ne otdes vo nekoj servis za mobilni
Имавме дома сличен случај, но откако фино се дерев во салон бидејќи си играа, нешто ај да не речам што, со мене, а потоа и на телефони, фино и експресно ми го дадоа имеи бројот или што и да беше чудото и ми се одкодира веднаш телефонот. Дери се, но гледај на тие преку телефон, бидејќи тие од салон не смеат да чепкаат, без одобрение на тие од горе, кои си играат и со тебе и со тие во салонот.АЈ и тука да прашам, која е логиката на телефон кој е купен од ONE со договор пред 4 години, и обновен пред две, денес да не сакаат да го одкодираат во ВИП ?!
Значи ми вика, пошто неќна ми истече договорот, услов за да го декодираме е да го продолжиш договорот ?! За телефон кој бил врзан со договор пред 4 години ?
Имеи бројот е под батеријата на секој телефон или *#06# па се покажува на дисплејИмавме дома сличен случај, но откако фино се дерев во салон бидејќи си играа, нешто ај да не речам што, со мене, а потоа и на телефони, фино и експресно ми го дадоа имеи бројот или што и да беше чудото и ми се одкодира веднаш телефонот. Дери се, но гледај на тие преку телефон, бидејќи тие од салон не смеат да чепкаат, без одобрение на тие од горе, кои си играат и со тебе и со тие во салонот.