Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
oti za intervju se ceka 1 god i uste 15 meseci posle intervju da ti odobrat, i posle uste 3 meseci max za potpis. nema vrska tatko majka[/q prijatele nema da ceka za proishot zatoa mu kazal tolku deka cim ide preku tatkomi ne vadi proishod minis 4 e toa znaci negde ke go fati 2.5godini
[DOUBLEPOST=1473710509][/DOUBLEPOST]
oti za intervju se ceka 1 god i uste 15 meseci posle intervju da ti odobrat, i posle uste 3 meseci max za potpis. nema vrska tatko majka[/q prijatele nema da ceka za proishot zatoa mu kazal tolku deka cim ide preku tatkomi ne vadi proishod minis 4meseci e toa znaci negde ke go fati 2.5godini

Член од
8 септември 2015
Мислења
220
Поени од реакции
209
Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Хм. Скoрo 10 месеца сум нa oбрaзувaнa препискa сo зaдoлжителнo сoглaсувaње. Ке се смени ли веќе . брoј 8..../2015

Член од
21 октомври 2015
Мислења
405
Поени од реакции
369
Порака до сите оние кои немо ја набљудуваат темава а никогаш не прашуваат и не коментираат.Дајте ослободете се,прашајте нешто,пишете нешто,да коментираме да биде интересно додека чекаме.Или пак некој ќе праша нешто и добива одговор после 7 часа.Дајте подинамично малку

Член од
21 февруари 2016
Мислења
53
Поени од реакции
46
Zdravo
Dali znaes kolku vreme cekase od intervju drugar ti ,za da se smeni ovaj status ?[DOUBLEPOST=1473698340][/DOUBLEPOST]
Zdravo
Dali znaes kolku vreme cekase od intervju drugar ti ,za da se smeni ovaj status ?[DOUBLEPOST=1473698500][/DOUBLEPOST]
Kirill, a kolku vreme cekase za do finalna ?
Edna godina I cetiri meseci

Член од
25 август 2016
Мислења
438
Поени од реакции
318
Moze da te odbijat... Se dodeka ne ti pisat ukazot ti e uvazen i potpisan od Prezidenta

По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. posle ova moze pak da te odbijat ili kako ee postpkata i kolku se ceka so ovoj status otprilika[DOUBLEPOST=1473680605][/DOUBLEPOST]
ti dadoa na kraj ili...

Член од
22 февруари 2011
Мислења
62
Поени од реакции
40
Денес се јавив во Козулатот во Бг, ми кажаа дека имам бројче и да си го подигнам. Не ми е јасно што треба сега со бројчето? :confused::confused::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom