- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 814
- Поени од реакции
- 1.670
Internetional je dobar lik a ova devojčica je .....
[/quote![]()
Ma sta lupetas gluposti sta lazete ako je neko retardiran tj bind zar taj covjek nezna da cita a toliko posjeduje i pun je hvale i ne vidi kad je nalog dijana 93 napravljen ja mu ne mogu pomoci nalog je napravljen 2010 godine i nije moj nego mojje cerke i sta ona nesmije da trazi liste ili da joj ja saljem.Meni liste netrebaju a dsukija kao lika necete nikad unistiti ja sam na forumima vec godinama samo nemojte da vas nisam opozorio ovo ce vas skupo kostati zapamtit cete me na SF forumu za sva vremena spremam vam VATROMET na svim poljima rasturit cu vas ko zeceve.Kako vas nije sramota gore Bind vas je osramotio napisao gore sta sve posjeduje zemlju jahte kuce, vani kuce za odmor nazvao nas skoro pa ne da smo govna koji imamo dva skenera i niko nije na to reagirao stitite jedan drugoga a clanove omolozavate ali mene niste mogli jer nisam hti uci u vip sobu a dobro znate sto je bio uvijet to nisam nikad rekao kad ste mi ponudili da se odreknem jednog druga i da cu onda uci vip.I da forum vodite po nacionalnoj osnovi a ja se ponosim sto sam Hrvat i odlikovan od predsjednika Republike Hrvatske i to dva puta to cu vam prikeliti na SF u album da me zapamtite za sva vremena.Da i na kraju da svi znaju banovali ste me na 10 godina zbog dva naloga sa istom ip adresom kojeg koriste dva clana .Jer sve sto vam je vrijedilo na forumu ste banovali ostao samo skart a liste dobro cuvajte jer ce vam ovih dana sve izletjeti van iz sobe lovit cete ih po svim forumima