Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Internetional je dobar lik a ova devojčica je .....
[/quote
Ma sta lupetas gluposti sta lazete ako je neko retardiran tj bind zar taj covjek nezna da cita a toliko posjeduje i pun je hvale i ne vidi kad je nalog dijana 93 napravljen ja mu ne mogu pomoci nalog je napravljen 2010 godine i nije moj nego mojje cerke i sta ona nesmije da trazi liste ili da joj ja saljem.Meni liste netrebaju a dsukija kao lika necete nikad unistiti ja sam na forumima vec godinama samo nemojte da vas nisam opozorio ovo ce vas skupo kostati zapamtit cete me na SF forumu za sva vremena spremam vam VATROMET na svim poljima rasturit cu vas ko zeceve.Kako vas nije sramota gore Bind vas je osramotio napisao gore sta sve posjeduje zemlju jahte kuce, vani kuce za odmor nazvao nas skoro pa ne da smo govna koji imamo dva skenera i niko nije na to reagirao stitite jedan drugoga a clanove omolozavate ali mene niste mogli jer nisam hti uci u vip sobu a dobro znate sto je bio uvijet to nisam nikad rekao kad ste mi ponudili da se odreknem jednog druga i da cu onda uci vip.I da forum vodite po nacionalnoj osnovi a ja se ponosim sto sam Hrvat i odlikovan od predsjednika Republike Hrvatske i to dva puta to cu vam prikeliti na SF u album da me zapamtite za sva vremena.Da i na kraju da svi znaju banovali ste me na 10 godina zbog dva naloga sa istom ip adresom kojeg koriste dva clana .Jer sve sto vam je vrijedilo na forumu ste banovali ostao samo skart a liste dobro cuvajte jer ce vam ovih dana sve izletjeti van iz sobe lovit cete ih po svim forumima

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Interesni postovi neznam sto forum e toj sf-no site se zalat banovi ova ona pa ne idete tamu ako si igraat kurtasak so clenovite ne e tesko toa.
:) Кој форум банира без причина, форумите се за членовите а не за администрацијата. Вистинското прашање е зошто се банирани ;).

Член од
6 јуни 2016
Мислења
91
Поени од реакции
126
Opušteno ljudi, bez tenzija...!!
Pojedini vlasnici lista a i korisnici istih ponašaju se kao da 20 sati dnevo provode kraj monitora i grozničavo motaju sve te silne tv kanale iz ponude.
Čini mi se da je prosečnom korisniku neke domaće liste dovoljno da odgleda 3 do 5 utakmica za vikend ili 2 do 3 filmske premijere..... sve ostalo je puka navlaka za željom da imaš što više!
Svakako, veliko hvala svim ovim ljudima koji skeniraju i pronalaze brojne interesantne liste, veliki je to trud, a njihova lična volja da to podele sa svima nama!

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
:) Кој форум банира без причина, форумите се за членовите а не за администрацијата. Вистинското прашање е зошто се банирани ;).
Znaes zasto ja sum baniran od toj forum bidejki mu dokazav na sota za eden status deka raboti a istoto i bind go potvrdi ama glota si e glota ako ne igras kako sto ti sviri gotov si ides na ban takoj da moze samo da mi se fati za takvoto toj ti e najgolem preprodavac na listi go znaes i ti toa ali nikad se nezna kd tg ke se osvestis

Aj sega koj e tvojot odgovor na ovaa "Вистинското прашање е зошто се банирани"

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Znaes zasto ja sum baniran od toj forum bidejki mu dokazav na sota za eden status deka raboti a istoto i bind go potvrdi ama glota si e glota ako ne igras kako sto ti sviri gotov si ides na ban takoj da moze samo da mi se fati za takvoto toj ti e najgolem preprodavac na listi go znaes i ti toa ali nikad se nezna kd tg ke se osvestis

Aj sega koj e tvojot odgovor na ovaa "Вистинското прашање е зошто се банирани"
Грешка си, не е тоа причината зошто беше ти баниран ;). Инаку Sota не препродава листи.

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
Грешка си, не е тоа причината зошто беше ти баниран ;). Инаку Sota не препродава листи.
Aha prasaj go sreper koj ja najde violet listata a koj mu ja prodade istata i znaes sega zasto sreper mi e ljut zatoj sto ja mu otvara oci ama on zmie.

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
Svaki forum ima svoja pravila-i Kajgana ima, ako ih se ne pridržavaš znači da nisi fer prema domaćinu.
Smešan mi je ovaj Dsuki, otvorio kćerki profil koji ona nikad nije koristila, šalje joj liste i pritom mangupski namiguje-voli piletinu.A onda uskoći i predsednik koji ga je 2x odlikovao, ne napisa za koja junačka dela, možda mu je davao strim RTS-a kad ga je bilo sramota priznati da i on gleda.
Na kraju priče isuka sablju i reče, zapamtićete vi mene :popce:

Член од
16 јуни 2015
Мислења
573
Поени од реакции
606

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Zasto te problema sa SF foruma morate i ovamo da prenesete
Точно, а најмногу банови за ширење на негативна енергија која полека се пренесува и тука.

Инаку моментално некој земјотрес, цел комшилук е надвор на улица.

Kajgana Shop

На врв Bottom