Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јуве, Наполи, Дортмунд...All in.

Друго на пеефче

Саипа - Ајсбарен Берлин 2ка @3 коеф
Магнитогорск - Јокерит 1 @2,10
Новгород - Кунлун 1 @1,55
Спартак М. - Кабаровск 1 @1,80
Лангну - Цирих - 2 @ 1,80

А зошто си толку сигурен дека ке испадне така ?

Перуџа без Дел Прете кој заработи црвен картон на мечот со Бари изгубен од Перуџа на домашен против Бари.

Бреша започна одлично, Карачоло-Бонацоли во нападот се многу опасни а доста стабилни ќе бидат сезонава. Минатата недела ги победија Фросиноне 2-1, а на гостински терен одиграа нерешено против Авелино 1-1.

Апсолутно мотивирани Бреша. Одам јас со КЕЦ.

Перуџа без Дел Прете кој заработи црвен картон на мечот со Бари изгубен од Перуџа на домашен против Бари.

Бреша започна одлично, Карачоло-Бонацоли во нападот се многу опасни а доста стабилни ќе бидат сезонава. Минатата недела ги победија Фросиноне 2-1, а на гостински терен одиграа нерешено против Авелино 1-1.

Апсолутно мотивирани Бреша. Одам јас со КЕЦ.
Не секогаш тие факти ти носат среќа и сигурност.

Само јас мислам дека има гомна резултати денес? Притоа само Гленавон ме бутна на народњак гол прво гол второ од 10 утакмици 9 ги фаќам англиски гол прво и ќе чекав гол второ само овие ме паднаа... и тоа најмала квота им даваа 1.41.... После тоа на друго ливче ги иам Истлиџ 3+,Гленавон 3+,Брајтон т1,Леверкузен 1 и Арсенал 1.... една нема да фатам од овие ко што тргнало освен Арсенал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom