Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Знам како се чуствуваш ама не вреди.Верувај не вреди.
Со тоа што ке им покажеш дека к*р не те боли како погоре што спомна една форумџика ке ги боли повеке.
Ако веке имаш желба да го претепаш,повели што да ти кажам друго.
Ама ке паднеш на ниско ниво.

Со срека:smir:

никој не спомна тепање, нема никогаш да го натепам. Друго ми беше зборот, сакам психички да го утепам. Ама ај нвм =)

никој не спомна тепање, нема никогаш да го натепам. Друго ми беше зборот, сакам психички да го утепам. Ама ај нвм =)

Психички физички не е ни битно.
Ти бил,не ти бил.
Типот не заслужува да се замараш со него.
Не го ставај во мисли.
Продолжи да живееш со животот,мада знам дека е тешко.
Сум била со стопати полош проблем од твојот ама еве жива сум.
Кулирам.
Кулирај и ти.
Женската а и "другар ти"не заслужуваат толку внимание од тебе.
Фала чао пријатно.
Пак ке ти кажам.Со срека.

Скоро дознав дека Мојот поранешен најдобар другар кој откако привремено се разделивме со девојката(секако јас уште ја сакав) тој чекал момент да оди и да и се додворува, по толку поминато време заедно од цела година и пол таа ме мелеше да се вратиме заедно ама поради приватни проблеми бевме принудени да се разделиме на краток период, не очекував од неа да падне на додворувањата на другарот, но пред 2 недели дознав дека не само што паднала туку и се заљубила во неговите слатки зборови. Тој пред 2 месеци се оддалечи од мене јас незнаејки ја причината се обидов да дознаам, но пред 2 недели сфатив зошто е така, тој се плаши да нема конфликт со мене бидејки Знаеше дека ми е најдобар другар и не му беше гајле за моите чувства и сакаше да ми нанесе смртна болка со тоа што ке ја заведе девојката што ја сакам и ми била девојка долго време, јас тоа од нејзе не го очекував и повеќе моите чувства за неа избледеа, Но тоа не е крај, тој дали случајно или намерно е во истиот клас на факултет со мене . Ке учиме заедно цели 5 години. Збунет сум несакам ликот да му го погледнам, заслужува да го претепам до смрт. Некој совети ве молам =/

Ќотек бе брат, ем ќе се испразниш ем ќе ти дојде душичето на место :icon_mrgr
Исти факултет со тебе... таман да го наместиш да падне по некои предмети :icon_mrgr
Има милион начини да се одмаздиш. Батали што ти викаат дека не вреди да се замараш со нив, кога самиот си знаеш дека ако не се одмаздиш ќе пукаш од нервози :icon_cool

Ќотек бе брат, ем ќе се испразниш ем ќе ти дојде душичето на место :icon_mrgr
Исти факултет со тебе... таман да го наместиш да падне по некои предмети :icon_mrgr
Има милион начини да се одмаздиш. Батали што ти викаат дека не вреди да се замараш со нив, кога самиот си знаеш дека ако не се одмаздиш ќе пукаш од нервози :icon_cool

Да во право си, едноставно неможам да заборавам на немилиот настан, колку и да сакам да го заборавам, ке се одмаздам на еден доста специфичен начин. Нема да биде тепачка сигурен сум но ке почувствуваат психички мазохизам.

Да во право си, едноставно неможам да заборавам на немилиот настан, колку и да сакам да го заборавам, ке се одмаздам на еден доста специфичен начин.

Изини што ти се мешам во мислите.

Моментално имав блиска средба со некој ко тебе, малце сум нанервиран. Значи, седиме онака слободно, и доаѓа дечкото со кој оди девојчето веќе 2 месеци, немаа караници порано.

И дојде малиот, силен матен. Бил изнервиран што некој му кажал дека некое дете друго и кликало на девојката лајкови и имале заедно комментарчиња на фејсбук. :uvo::uvo::uvo::uvo:

Не сакав да го натепам, ама морав да го исфрлам надвор, сега плаче пред врата.

--- надополнето ---

не е убо да си насилен

--- надополнето ---

и што е најлошо од се` девојчето се нервира сега, не можеме да го смириме... И се јавуваат пријатели и и се жалат дека дечкото досадува, па да му е*ам се`, ќе му викам надлежни да го решат.

Изини што ти се мешам во мислите.

Моментално имав блиска средба со некој ко тебе, малце сум нанервиран. Значи, седиме онака слободно, и доаѓа дечкото со кој оди девојчето веќе 2 месеци, немаа караници порано.

И дојде малиот, силен матен. Бил изнервиран што некој му кажал дека некое дете друго и кликало на девојката лајкови и имале заедно комментарчиња на фејсбук. :uvo::uvo::uvo::uvo:

Не сакав да го натепам, ама морав да го исфрлам надвор, сега плаче пред врата.

--- надополнето ---

не е убо да си насилен

--- надополнето ---

и што е најлошо од се` девојчето се нервира сега, не можеме да го смириме... И се јавуваат пријатели и и се жалат дека дечкото досадува, па да му е*ам се`, ќе му викам надлежни да го решат.

АКо читаш убаво ке прочиташ дека напишав дека нема да има тепачка.

и овој не тепа/ не е тепан. Ама се јавува кај сите нејзини пријатели од кои има број и се заканува... Немој да си сељак ко овој.

Ти изгледа не ја сфати мојата поента, ти мислиш јас ке се заканувам на накој, не сум толку глуп и не сум опседнат, знам да вратам со доста силен удар а тие ке го осетат тоа дури отпосле

Ти изгледа не ја сфати мојата поента, ти мислиш јас ке се заканувам на накој, не сум толку глуп и не сум опседнат, знам да вратам со доста силен удар а тие ке го осетат тоа дури отпосле

Мило ми е што така размислуваш... И дотичниов беше мирен: мислиш мува да помине, ќе ја бакне. Ама отвори на перењето :)

--- надополнето ---

Мислам дека не сме оф-топик. Сепак и ова е проблем од премногу љубов, можда.

Мило ми е што така размислуваш... И дотичниов беше мирен: мислиш мува да помине, ќе ја бакне. Ама отвори на перењето :)

--- надополнето ---

Мислам дека не сме оф-топик. Сепак и ова е проблем од премногу љубов, можда.

Како што кажав не сум таков, имаш многу погрешна слика за мене, ги заборавив и двајцата што ми ја приредија таа слика но настанот неможам да го заборавам, ке им се врати кога тогаш. What goes around, comes back around!

What goes around, comes back around!

Постојат некои работи во животот за кои колку и да сакаш, колку и да се трудиш да испаднат `ко што треба тие ќе се испревртат наопаку. Само памти: колку повеќе шанси им даваш на луѓето, толку повеќе ќе те повредуваат, луѓето се опасни. Јас иако ти го кажувам ова не можам да повлечам линија, не ме бива. Јас кога ќе кажам дека сакам некого, навистина го сакам и не можам да пресечам. Ти ако можеш да пресечеш и да не се замараш со нив двајца, верувај ми ќе ти биде супер.
Јас многу пати сум била повредена од луѓе на кои сум им кажала и сум им покажала дека ги сакам, па веќе ми стана нормално да ме повредат на крај, онака убаво да избришат под со мене, ама не е точно дека следниот пат кога ќе те зезнат ќе боли помалку. Тогаш боли повеќе, боли дека не си ја научил лекцијата од претходно, ама тогаш веќе биднало се`, па ќе се јадосуваш како си се зезнал пак за иста работа. Колку и да се трудиш некои работи не зависат само од тебе. Секогаш ќе се најде некој „паметен“ кој ќе ти ја покажува лажната страна од медалот. Важно е само да се повлечеш првиот пат кога ќе насетиш дека е време за повчекување, ако почнеш да молиш, да се извинуваш, верувај ми тогаш отиде се`... Тогаш ќе се изгубиш себе, а другата страна ќе гледа и ќе ужива додека тонеш, оти на тој начин си го храни егото. Подобро што на време ти се случило ова, па не си потрошил многу време на нив двајца.
Но, никогаш не гледај на нив како на залудно потрошено време. Не си ти тој што ги повредил, ти можеш мирно да си спиеш.

Постојат некои работи во животот за кои колку и да сакаш, колку и да се трудиш да испаднат `ко што треба тие ќе се испревртат наопаку. Само памти: колку повеќе шанси им даваш на луѓето, толку повеќе ќе те повредуваат, луѓето се опасни. Јас иако ти го кажувам ова не можам да повлечам линија, не ме бива. Јас кога ќе кажам дека сакам некого, навистина го сакам и не можам да пресечам. Ти ако можеш да пресечеш и да не се замараш со нив двајца, верувај ми ќе ти биде супер.
Јас многу пати сум била повредена од луѓе на кои сум им кажала и сум им покажала дека ги сакам, па веќе ми стана нормално да ме повредат на крај, онака убаво да избришат под со мене, ама не е точно дека следниот пат кога ќе те зезнат ќе боли помалку. Тогаш боли повеќе, боли дека не си ја научил лекцијата од претходно, ама тогаш веќе биднало се`, па ќе се јадосуваш како си се зезнал пак за иста работа. Колку и да се трудиш некои работи не зависат само од тебе. Секогаш ќе се најде некој „паметен“ кој ќе ти ја покажува лажната страна од медалот. Важно е само да се повлечеш првиот пат кога ќе насетиш дека е време за повчекување, ако почнеш да молиш, да се извинуваш, верувај ми тогаш отиде се`... Тогаш ќе се изгубиш себе, а другата страна ќе гледа и ќе ужива додека тонеш, оти на тој начин си го храни егото. Подобро што на време ти се случило ова, па не си потрошил многу време на нив двајца.
Но, никогаш не гледај на нив како на залудно потрошено време. Не си ти тој што ги повредил, ти можеш мирно да си спиеш.

Неможам, едноставно разбери дека неможам, оваа случка е како еден лош филм што неможам целосно да ви ја раскажам, и верувајте дека непостои дел од мене што може да го заборави тоа. Дури и кога несакам како врежано во главата ми се навраќаат слики од тоа. Доколку не ги исфрлам од главата нема да се чувствувам добро долгооо време. А единствен начин да го направам тоа е да им вратам на некој начин... тогаш ке бидам сигурен дека се еднакво разочарани како мене.

Неможам, едноставно разбери дека неможам, оваа случка е како еден лош филм што неможам целосно да ви ја раскажам, и верувајте дека непостои дел од мене што може да го заборави тоа. Дури и кога несакам како врежано во главата ми се навраќаат слики од тоа. Доколку не ги исфрлам од главата нема да се чувствувам добро долгооо време. А единствен начин да го направам тоа е да им вратам на некој начин... тогаш ке бидам сигурен дека се еднакво разочарани како мене.
Извини вака ама кога кенкаш вака ме потсеќаш на Аngel Boy со она неговото. Ако сакаш да им се одмаздиш ОК одмазди се.
Мислам дека не ти треба зелено светло од форумов :smir:

Значи премногу ја тупиме со проблемов на другарчево..иако не изгледа како проблем..де 2-3 страни назад мојов разгледајте :pos2:

Извини вака ама кога кенкаш вака ме потсеќаш на Аngel Boy со она неговото. Ако сакаш да им се одмаздиш ОК одмазди се.
Мислам дека не ти треба зелено светло од форумов :smir:

WTF? =) SmartyPants

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom