pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejka[DOUBLEPOST=1473364504][/DOUBLEPOST]Здраво.има ли некој информација до кој број од 2013 се стигнати.[DOUBLEPOST=1473363330][/DOUBLEPOST]Здраво.има ли некој информација до кој број од 2013 се стигнати.
pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejkaЗдраво.има ли некој информација до кој број од 2013 се стигнати.[DOUBLEPOST=1473363330][/DOUBLEPOST]Здраво.има ли некој информација до кој број од 2013 се стигнати.
Здраво.има ли некој информација до кој број од 2013 се стигнати.[DOUBLEPOST=1473363330][/DOUBLEPOST]Здраво.има ли некој информација до кој број од 2013 се стигнати.
pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejka[DOUBLEPOST=1473364504][/DOUBLEPOST]
pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejka
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejka[DOUBLEPOST=1473364504][/DOUBLEPOST]
pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejka
pa eve stasani se do 16000 nekade ali ima uste na dopolnitelna proverka ke bibi za brzo ke ima promena ali kako so znam od 2013 ima dosta golem broj molbi pozz i so srejka[DOUBLEPOST=1473364504][/DOUBLEPOST]
7282/2015 pozitivno resena...
потврда од младенов внесена март 22. 2016Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
14###/2013 број
Ne!zdravo decki eve po se izgleda dobra vest brojceto mi e 83**/2013.na intervju bev juni 2013 potoa bev vraten na dopolnitelna proverka moram da kazam deka nemam noseno nikakov dokument da dokazuvam poteklo.sega slucajno proveriv nebev proveruval cela godina se bev otkazal, vaka mi pisuva sega Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија .edno prasanje do vas dali posle ova moze pak da me vratat na dopolnitelna ili rabotava e dobra
прашање??потврдата(дали има статистика) ја однесе ЛИЧНО ТИ или му ја даде да ти ја однесе на некој некојси наместо тебе????веројатно ти дале рок,однесиим потврда од овие другиве,ништо негубиш пробај.потврда од младенов внесена март 22. 2016
Od koga si na dopolnitelna?Dali od koga ja odnese potvrdata ili prethodno?потврда од младенов внесена март 22. 2016
Бев на интервју 2013 потврда внесов 2016 усте сум на дополнителнапрашање??потврдата(дали има статистика) ја однесе ЛИЧНО ТИ или му ја даде да ти ја однесе на некој некојси наместо тебе????веројатно ти дале рок,однесиим потврда од овие другиве,ништо негубиш пробај.
Бев на интервју 2013 потврда внесов 2016 усте сум на дополнителнапрашање??потврдата(дали има статистика) ја однесе ЛИЧНО ТИ или му ја даде да ти ја однесе на некој некојси наместо тебе????веројатно ти дале рок,однесиим потврда од овие другиве,ништо негубиш пробај.
претходно[DOUBLEPOST=1473376379][/DOUBLEPOST]Od koga si na dopolnitelna?Dali od koga ja odnese potvrdata ili prethodno?
Лично ја однесов на шалтер.прашање??потврдата(дали има статистика) ја однесе ЛИЧНО ТИ или му ја даде да ти ја однесе на некој некојси наместо тебе????веројатно ти дале рок,однесиим потврда од овие другиве,ништо негубиш пробај.
E pa ko si prethoddno cekaj togas.Imas sreka so ne si prekraten dosega.Бев на интервју 2013 потврда внесов 2016 усте сум на дополнителна
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
ова го пишува[DOUBLEPOST=1473375129][/DOUBLEPOST]
Бев на интервју 2013 потврда внесов 2016 усте сум на дополнителна
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство.
ова го пиш
претходно[DOUBLEPOST=1473376379][/DOUBLEPOST]
Лично ја однесов на шалтер.
од кои други?
kade go proveri ovaНАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА:тие што имаа промена на 16.08.2016 во уважена молба и чекаа потпис за указ се потпишани и си резервираат датум за земање на указот.Нека им е со среќа.Пишете уште на кој му се променил статусот и од кој датум чекаат потпис за указ и со какви документи.
a od kade ti e informacijata eve mene mi se promeni statuso na 16 08 2016 pa seuste nema promena seuste mi e Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгаријаНАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА:тие што имаа промена на 16.08.2016 во уважена молба и чекаа потпис за указ се потпишани и си резервираат датум за земање на указот.Нека им е со среќа.Пишете уште на кој му се променил статусот и од кој датум чекаат потпис за указ и со какви документи.
dobra vest, samo da se nadevame deka e 100% tocna, od posrednik dozna ili ?НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА:тие што имаа промена на 16.08.2016 во уважена молба и чекаа потпис за указ се потпишани и си резервираат датум за земање на указот.Нека им е со среќа.Пишете уште на кој му се променил статусот и од кој датум чекаат потпис за указ и со какви документи.
мој колега во исто време подадовме му се смени статусот потпишан указ ноќеска.Од прва рака информација а во исто време на 16.08.2016 исто така ни с есмени стѕатусот.Кај и да е во текот на денот ќе внесат на компјутерот.Сто посто се потпишаниdobra vest, samo da se nadevame deka e 100% tocna, od posrednik dozna ili ?