Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
8000 denЕкран и замена на истиот за Galaxy S5 ???
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Поспор е 6.0.1 ?mala pomos , galaxy J5 od marshmallow nazat na lollipop kako da go vratam?
помини во било која мобилара ќе ти го стават.Заштитно стакло сакам да порачам од интернет ама не знам дали би можел да го наместам дома. Комплицирано е?
не е комплицирано воопшто, можеш сам да го наместиш. ако не побарај на јутуб, има видеаЗаштитно стакло сакам да порачам од интернет ама не знам дали би можел да го наместам дома. Комплицирано е?
Дечки, инсталирав игра Tap Tap Dash. Се игра со тапкање на екранот за да скокаш, да се вртиш и сл. Ме интересира дали можи да се оштети екранот. Се разбира, јас не тапкам силно.
Симни adb+fastboot минималhtc one s, функционира се, освен recovery mode, бидејќи флешував погрешен recovery.
Сакам да се инсталира мод со понова верзија на андроид (по можност 6).
Телефонот, треба да остане рутиран.
Колку би ме чинело ова?
Ќе функционира.Имам xiaomi mi4c со миуи верзија 7.0 епа сега зборот ми беше како може да се имсталира понова верзија,официјална има 8.0 на веб страната,ама незнам како оди процедурата,дали ќе работи без проблем,и такви работи,ако некој има искуство со овие телефони
Sent from my Mi-4c using Tapatalk