PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Туку да се вратиме на темата.
Овие од НЛБ биле криминалци бре.
За две трансакции од по 50-60 евра ми лапнаа по 140-150 ден од трансакција

Прегледај го приврзокот 155854
Некој да не знај шо е работата?
пробај друг browser (мала веројатност)
можно е да не праи шипинг до адресата која ти е наведена
можно е да си пробал да платиш на начин кој не е одобрен од продавачот
можно е да те блокирал продавачот :D
http://community.ebay.com/t5/Archive-Technical-Issues/Error-code-70205/qaq-p/17919749
не го сфаќам баш објаснувањето

пробај друг browser (мала веројатност)
можно е да праи шипинг до адресата која ти е наведена
можно е да си пробал да платиш на начин кој не е одобрен од продавачот
можно е да те блокирал продавачот :D
Хмм не ми е прв пат да купувам од овај продавач,до сеа сум немал проблем ваков ќе пробам од друг browser па ќе видиме[DOUBLEPOST=1473285246][/DOUBLEPOST]@Anon Фала но сеуште го иам проблемот
@risto traktoristo Пробав и пак неможи

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 155854
Некој да не знај шо е работата?
Ти ја блокирале пејпал сметката.
То е работата[DOUBLEPOST=1473291185][/DOUBLEPOST]
Хмм не ми е прв пат да купувам од овај продавач,до сеа сум немал проблем ваков ќе пробам од друг browser па ќе видиме[DOUBLEPOST=1473285246][/DOUBLEPOST]@Anon Фала но сеуште го иам проблемот
@risto traktoristo Пробав и пак неможи
Пробај да се најавиш на пејпал.
Ако неможиш одговорот го пишав[DOUBLEPOST=1473291258][/DOUBLEPOST]
на многу од МК им правело вакви грешки последниве денови.
пробај од мобилен преку browser порачај, на некои им успеало така.
Прави вакви грешки кај тие шо имет кракуван пејпал

Moжам да се најавам и да купувам од други,а од овој продавач ерор ми вади,му пуштив порака па ќе видиме шо ќе кажи[DOUBLEPOST=1473299027][/DOUBLEPOST]
Moжам да се најавам и да купувам од други,а од овој продавач ерор ми вади,му пуштив порака па ќе видиме шо ќе кажи

Јеаааааааааааа.
За малце ќе отидеа во неповрат 30 к евриќи ама си го повратив пејпалот,поточно ми го вратија и ми пишале извинување дека поради зголемено пазарење можно е да сум немал пристап до сметката.

Јеаааааааааааа.
За малце ќе отидеа во неповрат 30 к евриќи ама си го повратив пејпалот,поточно ми го вратија и ми пишале извинување дека поради зголемено пазарење можно е да сум немал пристап до сметката.
Дај кажи кој ти е email-от на Пејпалот, да му удрам еден благослов. :sneaky:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
30к евриќи?
иди бре
Ќе идам бре за стално у немачка по нова година,до тогаш и важи договорот за вработување на сопругата
Овде од нервози ќе се поболиш[DOUBLEPOST=1473423873][/DOUBLEPOST]
Дај кажи кој ти е email-от на Пејпалот, да му удрам еден благослов. :sneaky:
Џабе ќе ти кажам зашто ќе ти побара идентификација која нема да ја знаеш

Последно уредено:
Сака ли некој да му дадам пари на амазон, а он на мене пари на пеј пал

И јас вчера забележав проблем со купувањето преку Ибеј. Се си е во ред се до моментот кога треба да платам преку пејпал каде ми го вади тој ерор код 70205.
Инаку пејпалот не ми е блокиран, слободно можам да се логирам на него, на изглед се е во ред и со акаунтот на ибеј, а на повеќе различни продавачи со неповрзани производи ми ја дава истата грешка. Сите производи ги доставуваат до Македонија така да не е тоа проблемот. Последен пат направив транскација крајот на август и се си беше нормално. Од тогаш немам направено никакви измени нити со лозинки нити било што друго.
Сега гледам тука дека ова се случува некаде од почетокот на Септември па да не е некој во тек што се случува и дали е најдено решение за проблемот или да си завршам работа преку Алиекспрес.

И јас вчера забележав проблем со купувањето преку Ибеј. Се си е во ред се до моментот кога треба да платам преку пејпал каде ми го вади тој ерор код 70205.
Инаку пејпалот не ми е блокиран, слободно можам да се логирам на него, на изглед се е во ред и со акаунтот на ибеј, а на повеќе различни продавачи со неповрзани производи ми ја дава истата грешка. Сите производи ги доставуваат до Македонија така да не е тоа проблемот. Последен пат направив транскација крајот на август и се си беше нормално. Од тогаш немам направено никакви измени нити со лозинки нити било што друго.
Сега гледам тука дека ова се случува некаде од почетокот на Септември па да не е некој во тек што се случува и дали е најдено решение за проблемот или да си завршам работа преку Алиекспрес.
Нарачај си преку апликацијата за телефон, јас така успеав да нарачам а на пц истиот ерор ми го дава

Нарачај си преку апликацијата за телефон, јас така успеав да нарачам а на пц истиот ерор ми го дава
Во ред тоа ќе пробам преку телефонот, но знае некој што е работата и кога ке се среди ( ако се среди ). Не сум во тек со настаните ама колку што можам да забележам ова веќе скоро месец дена како прави проблеми а никој појма нема што е работата нити пак дали се работи на случајот за тоа да се поправи.
П.с инаку акаунтот ми е словенски ако значи тоа нешто но колку што прочитав и со наш истиот проблем го имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom