Ima li nekoj od 2016 da se pofali na finalen??? ili uste daleku e toa, posto nekako mi ja ubrzaa 2015, pa da ne pocnale ? Nesto citav deka brojot se ogranicuva na aplikantite na godisno nivo za da gi resat pobrzo vo rok od 1 godina.
Eve lista na preveduvaciПрегледај го приврзокот 155723[DOUBLEPOST=1473106618][/DOUBLEPOST]Gospogata Kamelija koja e strasno drska na telefon ja nema na spisokot ovlasteni preveduvaci za ambasadite taka da ne odete kaj nea[DOUBLEPOST=1473106759][/DOUBLEPOST]Isto ja nema i Dobrina ama taa sorabotuva so Asja koja poveke ne raboti tukam Taka da taa e sigurna. Pecato
Jas celata procedura od pocetok do kraj ja isterav so Kamelija. Nemam ama bas nikakva zamerka. Zenata e korektna 100%. I pecatot i e priznaen,inaku nemase da cekam potpis sega. PozzEve lista na preveduvaciПрегледај го приврзокот 155723[DOUBLEPOST=1473106618][/DOUBLEPOST]Gospogata Kamelija koja e strasno drska na telefon ja nema na spisokot ovlasteni preveduvaci za ambasadite taka da ne odete kaj nea[DOUBLEPOST=1473106759][/DOUBLEPOST]Isto ja nema i Dobrina ama taa sorabotuva so Asja koja poveke ne raboti tukam Taka da taa e sigurna. Pecatot e na Asja